Hava Durumu

Taraftar kandırıldı

Teksas taraftar grubu lideri Selim Kurtulan, sezon başında verilen sözlerin tutulmadığını ve taraftarın bu yüzden tribünleri doldurmadığını söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 02.10.2012 11:04
Haber Güncellenme Tarihi: 02.10.2012 11:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taraftar kandırıldı

Bursaspor’un Teksas taraftar grubunun lideri Selim Kurtulan, AS TV’de yayınlanan Markaj programının konuğu oldu. Yeşil Beyaza gönül verenlerin tribünleri doldurmaması ile ilgili yorumda bulunan Kurtulan; “Taraftar kandırıldı, küstürüldü. Hocamız, başkanımız çıkıp transfer olacak dediler yapmadılar. Bilette indirime gidilecek denildi olmadı. Bursaspor taraftarı kandırılmamak, sözlerin tutulmasını istiyor. 6 futbolcu yerine 1 yıldız alınsaydı 10 bin forma, 10 bin kombine satılırdı, tribünler dolardı” açıklamasını yaptı.  
 

PAZAR OLSAYDI DEĞİŞİRDİ
Selim Kurtulan; “Gaziantepspor maçı cumartesi yerine pazar günü 17.00’de olsaydı 20 bin kişi stadı doldururdu. İş saatinde olduğu için tribünler dolmadı. Hepimiz çalışan insanlarız” dedi. Maç sırasında tribünde çıkan olayları da değerlendiren Kurtulan; “Biz çakmakla giremiyoruz. Bıçaklı insanlar elini kolunu sallaya sallaya statta. Buna anlam veremiyorum. Biz bu sezon başında toplandık ve fair-play ödülünü almak için söz verdik. Ancak bu olaylar gerçekten yakışmıyor” ifadesini kullandı.

Berkant unutulmadı

Bursaspor taraftarının vazgeçilmez tezahüratı olan ve hayata gözlerini yuman Berkant’a ait olan şarkı Samanyolu günün konusuydu. Yeşil Beyaza gönül verenler, Benkant’ı ve tribünlerin efsane şarkısını unutmadı.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.