Hava Durumu

Taraftarımız en büyük gücümüz

AS TV'de yayınlanan Spor Özel programında açıklamalarda bulunan Şemsettin Baş, "Bence Bursa seyircisi çok özel bir seyirci. Milli maçta da bunu gösterdi. Taraftar en büyük gücümüz. Bu salon dolarsa biz süper lige çıkarız" ifadelerini kullandı.

Haber Giriş Tarihi: 23.12.2017 09:38
Haber Güncellenme Tarihi: 23.12.2017 09:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taraftarımız en büyük gücümüz

Bursaspor Durmazlar Başantrenörü Şemsettin Baş, Sönmez Medya'ya konuştu

FİNAL NİTELİĞİNDE

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden Bursaspor Durmazlar, geride kalan 14 haftada aldığı başarılı sonuçlarla süper lig hedefine emin adımlarla yürüyor. Son olarak 13 maçtır yenilmeyen Türk Telekom'u mağlup eden Potanın Timsahları'nda Başantrenör Şemsettin Baş maç ve takımın hedefleri hakkında Sönmez Medya'ya önemli açıklamalarda bulundu. Sezon başından beri istemedikleri mağlubiyetler aldıklarını söyleyen Baş, "Kötü sonuçlar alınca, Türk Telekom maçı ve bundan sonra oynayacağımız tüm maçlar final niteliğindeydi. Çocuklar çok iyi motive olup Türk Telekom'a ilk mağlubiyeti tattırdı" dedi.

HEDEFLERİMİZ BÜYÜDÜ

Geçen sene averajla süper lig hedefini kaçırdıklarını söyleyen deneyimli antrenör, "Taraflı tarafsız herkesin başarılı gördüğü Bursaspor Durmazlar Basketbol Takımı'nın bu sene hedefleri daha fazla büyüdü. Çok zorlu bir süreç bizi bekliyordu. 9 galibiyet 5 mağlubiyet adlık ama bu 5 mağlubiyeti nasıl aldığımızı biliyorsunuz. Sakatlıklar, hakem hataları. Özellikle hakem hatalarından iki mağlubiyetimiz var. Burada oynadığımız Afyon maçını hakem hatalarından dolayı kaybettik. İstemediğimiz mağlubiyetler aldık ama şu an itibariyle hedeflerimiz doğrultusunda ilerliyoruz diyebilirim" diye konuştu.

Takımımız ikinci planda kaldı

"Taraftarın ve camianın bizi sahiplenmesi ve destek vermesi gerekiyor. Ben bu sene Bursaspor Basketbol Takımı'nın ikinci plana atıldığını düşünüyorum. Taraftarımız da geçen seneki kadar ilgi göstermiyor, camia da bizi sahiplenmiyor. Bunlar düzelirse geçen sene averajla kaybettiğimiz süper lig hedefine bu sene ulaşabiliriz. Çok zorlu bir ligdeyiz çok büyük bütçelerle çok güçlü takımlarla mücadele ediyoruz, bizim gücümüz de taraftar."

Salon dolarsa biz süper lige çıkarız

Uzun yıllar burada basketbol oynadım ben ve buranın hiç bu kadar boş olduğunu görmemiştim. Bursa taraftarı tüyleri diken diken eden ve ölüyü diriltecek etkiye sahip. Geçen sene en az 7-8 maçı taraftar sayesinde kazandık. Bence Bursa seyircisi çok özel bir seyirci bu her zaman böyleydi. Milli maçta da bunu gösterdi. Bizim bunlara ihtiyacımız var. Bizi daha fazla desteklesinler. Bu salon dolarsa biz süper lige çıkarız.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.