Hava Durumu

Taraftarımızın yüzü gülecek

Bursa Hakimiyet'e konuşan Başkan Ali Ay, "Gençler bizi çok umutlandırdı. Herkes gençlerimizi konuşuyor. Biz de onların iyi olmasını temenni ediyoruz. Bu sezon taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 21.08.2018 07:58
Haber Güncellenme Tarihi: 21.08.2018 07:58
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taraftarımızın yüzü gülecek

Haber ITolga ÖZTAŞI

TAKIM UMUT VERİYOR

Bursaspor Başkanı Ali Ay Bursa Hakimiyet aracılığıyla Yeşil Beyazlı camianın bayramını kutladı. Ali Ay bayram mesajında, "Tüm İslam aleminin bayramı kutlu olsun. Ülke olarak savaşsız, barış dolu günler geçirmek en büyük dileğimiz. Camiamızın bayramını kutluyorum." dedi. Takımın durumuna da değinen Ali Ay, "Gidişattan memnunum. Takım ilerisi için umut veriyor. Gençler bizi çok umutlandırdı. Herkes gençlerimizi konuşuyor. Biz de onların iyi olmasını temenni ediyoruz. Bu sezon taraftarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz." diye konuştu.

GELEN RESMİ TEKLİF YOK

Bursaspor Başkanı Ali Ay, transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi. Ali Ay, "Kadroyu şekillendirmeye çalışıyoruz. Listemizdeki oyuncularla ilgili çalışmaları bitirmeye çalışıyoruz. Ama ben imza atılmadan hiçbir transfere bitti demem" ifadelerini kullandı. Transfer döneminde adları sıkça dillendirilen Aziz Behich ve Harun Tekin'in durumuna da değinen Ali Ay, "Aziz ve Harun için bize gelen resmi bir teklif olmadı. Menajerler bazı kulüpler istiyor diye söylüyorlar ama bizi arayan soran yok. Bu olmayacak anlamına gelmesin. Fakat son durum bu." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.