Hava Durumu

'Taraftarımızla gurur duydum'

Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kupa finalini değerlendirirken fair play örneği sergileyen takımına ve Bursasporlu taraftarlara övgüler yağdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2012 23:39
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2012 23:39
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
'Taraftarımızla gurur duydum'
Etkisiz performans sonrası Fenerbahçe'nin kupayı hak ettiğini söyleyen Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Bursasporlu taraftarlara övgüler yağdırdı.




"Onlar bizden daha fazla istediler"

Bursaspor'un maçın başında yediği kötü golün ardından skoru dengeleme çalıştıklarını ve sonuç alamadıklarını belirten Ertuğrul Sağlam, "Bizim adımıza futbol adına kötü bir gün oldu. İyi mücadele edemedik. Onlar bizden daha fazla istediler. Kaliteli oyuncuları da olunca sonuca gittiler. Gerçek çizgimizin çok altında kaldık. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum. Hak ederek kupayı kazandılar. Taraftarımızı da tebrik ediyorum. En ufak bir taşkınlık yapmayıp fair-play örneği göstererek ülkeye örnek oldular. Bursaspor gerek taraftarı, gerek futbolcusu, gerekse teknik kadrosuyla Türkiye'ye insanlık dersi verdik. Kaybedince bunları ortaya koyabilmek çok önemliydi. Bir kez daha herkese teşekkür ediyor kendileriyle gurur duyuyorum" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.