Hava Durumu

Taraftarın dövdüğü o hakem konuştu

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında 17 yaşındaki futbol zorbası O.M. tarafından darp edilen çizgi hakemi Volkan Bayarslan, “Aslında o darbeleri engellerdim. Ama kalbime gelen tekme beni düşürdü. Önce sahada sonra soyunma odasında nefesim kesildi” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 26.04.2016 07:49
Haber Güncellenme Tarihi: 26.04.2016 07:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taraftarın dövdüğü o hakem konuştu
Trabzonspor-Fenerbahçe maçına ve ardından Türkiye ile dünya spor gündemine karşılaşmanın çizgi hakemi Volkan Bayarslan’a yapılan saldırı damga vurdu.

90+1. dakikada 17 yaşındaki futbol canisi O.M’nin sahaya girip Bayarslan’a tekme, yumruklarla saldırması sonrası, hükem Bülent Yıldırım maçı tatil ederken, yaşanan buolay, büyük yankı uyandırdı. Bayarslan olay sonrası sayısız telefon aldı. Herkes neler yaşadığını merak ediyordu. Ne hissetmiş, nasıl toparlanmıştı? 

Hürriyet, Bayarslan’ın yakınlarına anlatımıyla o soruların yanıtlarına ulaştı. 

Öncelikle Bayarslan, yardımcı hakem Asım Yusuf Öz’e teşekkür edip hakkını teslim ediyordu. Aynı zamanda polis olan Asım Yusuf Öz, yaşanan saldırı sonrasında Bayarslan’ın yanına koşup koluna giren isimdi.

ENGEL OLURDUM AMA...

Kalbine ve karaciğerine üst üste darbeler alan hakem Volkan Bayarslan, olayın şokunu bir kez daha yaşayarak şunları söyledi:“Önce sırtıma ve hemen sonrasında tekme ile tam kalbimin üzerine darbe aldım. O darbe nefesimi kesti. Asım Yusuf Öz gelip koluma girdi sağ olsun. O beni kaldırdı. O, olmasa ayağa bile kalkamazdım. Soyunma odasına zor giderdim. Zaten çok zor yürüdüm. Soyunma odasına gittiğimde de nefesim kesildi. Ve şu anda da kalbimin tam üzeri morarmış durumda. Normalde o darbelerin gelmesini engellerim ve kendimi korurum. Ancak kalbime aldığım darbe beni düşürdü.“

DARP RAPORU ALDI

Volkan Bayarslan’a soyunma odasında ilk müdahaleyi Fenerbahçe Kulübü Doktoru Burak Kunduracıoğlu, ardından Trabzonspor Kulübü doktoru Ufuk Şentürk yaptı. 

Yaşanan vahim olay sonrasında hakem odası ziyaretçi akınına uğradı. 

Önce Trabzonspor takım halinde hakem odasına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Ardından Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu hakem odasına geldi. Bayarslan, tedavi sonrası Trabzon Fatih Hastanesi’ne giderek darp raporu alıp, saldırgandan şikayetçi oldu.

5 YIL OKUDUGU YERDE TEPKiLERE MARUZ KALDI

Saha içinde Trabzonsporlu taraftarın saldırısına uğrayan hakem Volkan Bayarslan’ın yolu daha önce Trabzon’dan geçmiş...

Avni Aker Stadı’ndaki F.Bahçe maçında kale arkasındaki tel örgülerin yıkılması sonrası, 89. dakikada çirkin saldırıya maruz kalan hakem Volkan Bayarslan’ın, 5 yıl Trabzon’da eğitim gördüğü ortaya çıktı.

Volkan Bayarslan, Trabzon Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde 5 yıl öğrenim gördü. Jeofizik Mühendisliği bölümünü bitirdi.

Erzurum’da doğdu, evli ve 1 çocuk babası

Bayarslan, Erzurumspor genç takımında stoper olarak forma giydi.

İstanbul bölgesi hakemi. Hakemliğinde hocası Sadık Deda’nın büyük emeği var.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.