Hava Durumu

Taraftarlar birbirine girdi...TOMA'lı müdahale

Türkiye Spor Toto 3.Lig 2.Grup'ta Fatih Karagümrük'teki Vefa Stadı'nda karşı karşıya gelen Halide Edip Adıvar Spor ile Eyüpspor maçı öncesi stat çevresinde gerginlik yaşandı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2015 17:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2015 17:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taraftarlar birbirine girdi...TOMA'lı müdahale
Karagümrük Spor taraftarı, daha önce Eyüpspor taraftarrıyla aralarında yaşanan olayları gerekçe göstererek, Eyüpspor taraftarının kendi stadlarında oynan maça gelmelerine izin vermeyeceklerini söyleyerek Edirnekapı'da toplandı. Polis, ellerinde sopa, taş, soda şişeleriyle Eyüpspor taraftarını bekleyen grubu, taşkınlık çıkarmamaları için bir süre uyardı. Karagümrük taraftarının olay çıkarması ihtimali üzerine polis, bu kez toplu halde stada ilerleyen Eyüpspor taraftarını, güvenlik gerekçesiyle stada girmemeleri için uyardı. Önleri kesilen Eyüpspor taraftarı, polisin ikazları sonucu bir süre slogan attıktan sonra geri döndü. 

POLİS TAZYİKLİ SU İLE MÜDAHALE ETTİ

Ancak bu kez yolu kapatan gruba polis, TOMA'dan sıktığı tazyikli su ile müdahale etti. Gruptan bazı kişilerin de polise havai fişek attıkları görüldü. 

TEKME TOKAT VE COPLA DÖVÜLDÜ

Bu sırada taraftar grubu içinde bulunan bir kiş sivil polisler tarafından dövüldü. Tekme ve tokatın ardından copla vurulan kişi uzak olay yerinden uzaklaştırıldı. Yaklaşık bir kilometre boyunca kovalanan taraftar grubu daha sonra ara sokaklara girerek dağıldı. Maç oyandı. Takımlar 1-1 berabere kaldı. 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.