Hava Durumu

Taraftarlardan büyük moral: Geçen sezonu unutun!

Yeşil Beyazlı takıma moral veren taraftarlar, "Bu sene yepyeni bir takım olarak sizlerin yanınızdayız. Gerçek kimliğimize dönmek istiyoruz" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 14.07.2017 09:44
Haber Güncellenme Tarihi: 14.07.2017 09:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taraftarlardan büyük moral: Geçen sezonu unutun!

Ozan DEMİR'in haberi..

Bursasporlu taraftarlar, yeni sezon hazırlıklarını sürdüren takımlarına dün büyük bir moral verdi. Yeşil Beyazlıların akşam antrenmanında Özlüce'ye gelen yaklaşık 150 taraftar, meşaleler ve tezahüratlarla tesisleri inletti.

Yeni sezon öncesi yeni kurulan takıma moral vermek istediklerini belirten tribün liderlerinden Mehmet Güzelsöz, "Geçen seneyi bir kenara bırakmak istiyoruz. Taraftar olarak yaptığımız iç muhasebede kendi suçumuzu, kendi payımızı biliyoruz. Yönetim de, futbolcu da, basın da herkes kendi suçunu payını biliyordur. O yüzden bu sezonun daha iyi olması adına böyle bir hareketle başladık. Yönetilemiyor olabiliriz, bazı eksiklerimiz, transferlerimiz oturmamış olabilir ama biz taraftar olarak önce üstümüze düşeni yapmak istiyoruz. Kombine biletimizi, formamızı alacağız. Buraya gelip takımımıza moral verdik. İnşallah bu sezonu diğer sezondan farklı çok daha güzel bir yerde bitireceğiz. Gerçek kimliğimize, gerçek görevimize daha sıkı sarılacağız. Biz 2010'dan önceki gibi takımımızı iten bir taraftar olmak istiyoruz. Şampiyonluktan sonra kibirlenen, böbürlenen taraftar kimliğini bir kenara bırakıp tekrar eski Bursaspor taraftarı olmak için böyle bir hareket başlattık. İnşallah şehrimizde dalga dalga yayılır ve herkes takımımıza sahip çıkar. Birlik beraberlik altında bu sezonu en iyi yerde bitiririz" şeklinde konuştu.

Takım kaptanları Harun Tekin ve Pablo Batalla'ya da özel bir konuşma yapan taraftarlar, "Geçen yılın bütün olumsuzluklarını unutun. Bu sene yepyeni bir takım olarak sizlerin yanınızdayız" ifadesini kullandı.

Le Guen'e süt helvası

Timsah'ın akşam antrenmanında Rumeli Kardeşler sofrası çalışanlarından Orhan Eracar da Yeşil Beyazlılara süt helvası ikram etti. Teknik Direktör Paul Le Guen, Eracar'a teşekkür ederek tatlıyı çok beğendiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.