Hava Durumu

Tarifsiz acı! Oğlunun mezarına girdi

Ermenek'te madende mahsur kalan 18 işçiden cansız bedenlerine ulaşılan Kerim Haznedar ve İsa Gözbaşı için, Aşağıçağlar Köyü’nde cenaze töreni düzenlendi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'ın da katıldığı tören öncesi İsa Gözbaşı'nın yakınları sinir krizi geçirerek, maden işçisinin mezarına girdi.

Haber Giriş Tarihi: 08.11.2014 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2014 14:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarifsiz acı! Oğlunun mezarına girdi
Kimlikleri DNA testi sonrası tespit edilen ve Aşağı Çağlar köyünde oturan madenciler Kerim Haznedar ve İsa Gözbaşı’nın cenaze namazları öğle namazına müteakip mezarlıkta hazırlanan alanda kılındı.

\\\"\\\"

Cenaze namazına Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, askeri ve mülki erkan, madencilerin yakınları ile vatandaşlar katıldı. Bakanlar Yıldız ve Elvan, madenci yakınlarına sarılarak başsağlığı diledi.

\\\"\\\"

ÖLMEDEN MEZARA GİRDİLER

Cenaze namazının ardından Türk bayrağına sarılı tabutlar mezarların başına getirildi. Bu sırada halasına evlatlık verildiği için soyadı farklı olan İsa Gözbaşı’nın öz annesi Hatice Tuncer mezara girerek, 'Beni ondan önce gömün' dedi.

\\\"\\\"

Ağıtlar yakan anne, yakınları tarafından güçlükle mezardan çıkarılarak uzaklaştırıldı. Cenazelerin defni sırasında fenalık geçiren madenci yakınlarına, sağlık görevlileri müdahale etti.

\\\"\\\"
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.