Hava Durumu

Tarihi başarıya imza atan yeşil beyazlılarda yeni hedef kupa

CEV Challenge Cup’ta finale kalarak Bursa’ya bir ilki yaşattıklarını belirten Büyükşehir Belediyespor Başantrenörü Emin İmen, “Taraftarı, basını, sporcusu, yöneticisi... Bu başarıyı hep birlikte elde ettik ama bu saatten sonra kupayı kazanmak istiyoruz” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2015 06:43
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2015 06:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarihi başarıya imza atan yeşil beyazlılarda yeni hedef kupa
Bursa Büyükşehir Belediyespor, Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Bayanlar Challenge Kupası’nda tarih yazmaya devam ediyor. Alman temsilcisi Schweriner SC’yi rövanşta altın setle eleyerek finale kalmayı başaran Yeşil Beyazlılar yeni hedefini kupa olarak belirlerken, takımın Başantrenörü Emin İmen, 8-12 Nisan tarihlerinde Rus ekibi Uralochka-Ntmk Ekaterinburg ile karşılaşacaklarını hatırlatarak, “Kulübümüze ve şehrimize Avrupa finali yaşattığımız için çok mutluyuz. Bursa’ya bir ilk yaşattık. Bu gurur verici bir şey. Ama burada bitmeyecek. İnşallah kupayı da müzemize götürürüz” şeklinde konuştu. 

HEP BİRLİKTE BAŞARDIK

Oyuncularını sergiledikleri performanstan dolayı kutlayan deneyimli çalıştırıcı, “Çok iyi motive olmuştuk. İnanılmaz iyi oynadılar. Karşılaşma öncesi yaptığımız planı harfiyen uyguladılar. Set içinde zaman zaman geriye düşmemize rağmen maçın başından sonuna kadar kontrol bizdeydi. Bu anlamda tüm oyuncularımı kutluyorum. Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe başta olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Taraftarımızın da desteği muhteşemdi. Taraftarı, basını, sporcusu, yöneticisi... Bu başarıyı hep birlikte elde ettik ama bu saatten sonra kupayı kazanmak istiyoruz. Burada bitmeyecek” dedi.

UĞURU CEYLİN

Zaferle sonuçlanan yarı final rövanş karşılaşması sonunda büyük bir sevinç yaşayan Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol Takımı Başantrenörü Emin İmen, en büyük uğuru olan torunu Ceylin’i bir an olsun yanından ayırmadı. 1954 doğumlu olan deneyimli çalıştırıcı, zafer pozunu ise torunuyla birlikte verdi.


HAZIRLIKLAR YARIN BAŞLIYOR

Schweriner SC ile oynanan rövanş karşılaşmasının ardından iki günlük izne çıkan Büyükşehir Belediyesporlu voleybolcular yarın Fethiye’deki kulüp tesislerinde toplanarak final hazırlıklarına başlayacak. Uralochka-Ntmk Ekaterinburg ile ilk maç 8 Nisan’da Rusya’da oynanacak. 


‘KUPAYI HAVAYA KALDIRACAĞIZ’

Bursa Büyükşehir Belediyespor oyuncularından Birgül Güler Schweriner karşılaşmasının çok heyecanlı geçtiğini final maçında da ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.


Bursa’da bir ilke imza attıklarına vurgu yapan Güler, “Maça başlamadan önce, takım olarak stresliydik ama maç başladıktan sonra bu stresi sahaya yansıtmadık ve 3-0 kazandık. Altın seti de galibiyetle tamamlayarak finale yükseldik. Çok mutlu ve gururluyuz. Final maçında da elimizden geleni yapacağız. Kupayı alarak, tüm seyircilerimizin önünde havaya kaldırmak istiyoruz. (Ozan DEMİR)

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.