Hava Durumu

Tarihi gün! İlk millet bahçeleri açılıyor

Baruthane, Çırpıcı, Başakşehir, Kayaşehir ve Hoşdere Millet Bahçeleri, İstanbullularla buluşuyor. Açılış töreninde konuşan TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın ardından kürsüye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan çıktı. Erdoğan şu anda halka hitap ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 17.11.2018 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 17.11.2018 15:27
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarihi gün! İlk millet bahçeleri açılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan yerel seçimlerle ilgili "31 Mart 2019 seçimlerini 'Gönül Belediyeciliği' seçimi olarak görüyoruz. Adını böyle koyduk." açıklamasını yaptı.

Millet Bahçeleri Açılış Töreni'nde konuşan Binali Yıldırım, "Bahçelerimiz ekim, dikim yaptığımız hayat alanlarıdır. Şehirlerin nüfusları arttıkça bahçelerin yerini binalar aldı" dedi.

TBMM Başkanı Yıldırım'ın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan kürsüye çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan şu anda halka hitap ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

- Açılışlarını yapmak üzere bir araya geldiğimiz; Başakşehir, Kayaşehir, Hoşdere, Baruthaneve Çırpıcı Millet Bahçelerinin şehrimize, ülkemize milletimize hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyorum.

- Ayrıca bu vesileyle resmi açılışlarını yapacağımız Hasan Küçükoğlu Camii ve Halkalı Camii'nin de hayırlı olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Bu güzel eserlerin inşasında emeği geçen, katkısı olan herkese teşekkür ediyorum.

- Hizmete sunduğumuz millet bahçelerimizde 100 günlük icraat programımızda yer alan taahhütlerimizden birini daha yerine getirmiş oluyoruz. Söz verdik, yaptık. Bitmedi, yapıyoruz yapacağız.

'GEZİ OLAYLARINI YAPANLAR...'

- Millet bahçeleri tüm ihtiyaçlara cevap verecek tesislerle donatıldı. 5 bahçenin büyüklüğü bir buçuk milyon metrekare... Gezi olaylarını yapanlar bu bahçelere baksın.

- Sadece İstanbul'da kişi başına düşen yeşil alan miktarını yüzde 10 artırmış bulunuyoruz.

YEREL SEÇİMLER

31 Mart 2019 seçimlerini 'Gönül Belediyeciliği' seçimi olarak görüyoruz. Adını böyle koyduk.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.