Hava Durumu

Tarihi tekrar yazdı

Bursaspor'un başına 2 Ocak 2009'da geçen genç teknik adam, 1,5 sene içerisinde büyük bir başarıya imza attı ve Türk futbol tarihini tekrar değiştirerek Yeşil Beyazlılar'ı şampiyon yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2013 10:54
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2013 10:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tarihi tekrar yazdı

Yeşil Beyazlı ekibin başında 186 maça çıkan Ertuğrul Sağlam birçok başarıya imza atarak, hem Türk futbolunun hem de Bursaspor'un tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Genç çalıştırıcı, 2008-2009 sezonunun ikinci yarısında takımın başına geçerken, son anda Avrupa Kupaları'na katılma şansını elde edemeyerek ligi 6.sırada tamamladı.
 

UNUTULMAZ BAŞARI
Bir sonraki sezona iddialı başlayan Yeşil Beyazlılar, son hafta Beşiktaş'ı 2-1'le geçerken, Fenerbahçe ile Trabzonspor maçı 1-1 sona erdi ve Bursaspor 75 puanla şampiyonluk sevinci yaşadı. 2010-2011 sezonuna tarihinin en iyi başlangıcıyla start alan ve 6'da 6 yapan Bursaspor, ikinci yarıda büyük bir düşüş yaşadı. Timsah buna rağmen ligi 3.sırada tamamlayarak Avrupa Kupaları'na katılma hakkı kazandı.

19. HAFTADA BIRAKTI
Geçen sezona iyi başlayamayan Bursaspor, ikinci devrede üst sıralara çıkmayı başardı ve geçen yıl ilk ve son kez gerçekleştirilen Avrupa Ligi play-off'una 8.sıradan katılmaya hak kazandı. Bursaspor, bu grubu ilk sırada tamamladı. Bu sezon takım oynadığı futbolla eleştirilirken Ertuğrul Sağlam görevi 19. hafta sonunda, 6.sırada ve liderin 9 puan gerisinde bıraktı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.