Hava Durumu

Tasarımcı Emel Gözde Becerikli'den acı haber

Uzun süredir yumuşak doku kanseriyle mücadele eden Emel Gözde Becerikli yaşam savaşını kaybetti. Becerikli'nin sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı çağrı herkesi duygulandırmış, binlerce kişi tarafından paylaşılmıştı.

Haber Giriş Tarihi: 15.11.2017 09:53
Haber Güncellenme Tarihi: 15.11.2017 09:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tasarımcı Emel Gözde Becerikli'den acı haber

Posta'nın haberine göre eylül ayında 10. kez kansere yakalanan Tasarımcı Emel Gözde Becerikli, dün hayatını kaybetti. Gözde Becerikli 11 Eylül'de yaptığı paylaşımda "46 kiloya düştüm, beslenemiyorum. Gün aşırı acildeyiz çaresi yok. Acil beni ameliyat edebilecek değerli bir genel cerrah arıyorum. Arkadaşlarım son şansım bu yoksa ölücem" demişti. Becerikli'nin yazdıkları kısa süre içerisinde binlerce kişi tarafından paylaşılmıştı. 'Gözde'yi yaşatalım' başlıklı paylaşıma Demet Akalın ve Didem Soydan gibi isimlerden de destek gelmişti.

Gözde Becerikli'nin paylaşımı şöyleydi: "Birileri yardımcı,aracı olsun bana! 1 senedir içimde saklıyorum çoğu arkadaşımla iletişimimi bile kopardım. Yılbaşında olduğum 12.ameliyatımda tümörler alınamadı hepsi içimde büyüyor ve korkunç acılar çektiriyor bana. 46 kiloya düştüm, beslenemiyorum. Gün aşırı acildeyiz çaresi yok. Birilerine ulaşalım lütfen yardım edin! Acil beni ameliyat edebilecek değerli bir genel cerrah arıyorum. Arkadaşlarım son şansım bu yoksa ölücem. Paylaşalım beni iyileştirin!!!!"

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.