Hava Durumu

Taşyakan Bursa'nın zirvesinde!

Taşyakan İnşaat, 149 metrelik boyuyla, Bursa'nın en yüksek yapısı olma unvanına sahip Central Balat'ı düzenlenen lansmanla tanıttı.

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2017 11:35
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2017 11:35
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Taşyakan Bursa'nın zirvesinde!

Taşyakan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Taşyakan, 150 bin metrekare toplam inşaat alanına sahip Central Balat'ta; 426 konut, 60 ofis, bin 300 araçlık kapalı otopark ve 11 bin metrekare yeşil alan bulunduğunu belirtti. Central Balat'ın 20 bin metrekare genişliğindeki AVM alanının giyimden kozmetiğe, teknolojiden yeme-içmeye, ev tekstilinden eğlenceye kadar en seçkin markaları Bursalılarla buluşturacağını vurgulayan Taşyakan, "149 metre yüksekliğe sahip Central Balat; ofis, residence, AVM konseptiyle, Bursalıları bir araya getiren tüm imkanları aynı noktada buluşturuyor. Projemizde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 residence daireler, loft residencelar, A plus ofisler, private ofisler olmak üzere toplam 486 ünite var. Teslimata 2019 yılının sonunda başlayacağımız projenin yüzde 40'ını şimdiden sattık" dedi.

Central Balat'ın Bursa ekonomisine katacağı değerler ile de önem arz ettiğine dikkati çeken Taşyakan, "500 milyon liralık yatırım maliyeti ile hayata geçirilecek bu eşsiz projede, inşaatta görevlendirilmiş olan 600 kişinin yanı sıra toplamda 2 bin 500 kişilik istihdam sağlayacak. Proje, alışveriş merkezi ve ofislerin açılışı ile birlikte 850 kişilik ek istihdam yaratacak" şeklinde konuştu. Central Balat'ın Bursa Çevre Yolu ve İstanbul-İzmir Otoyolu'na 2 dakika mesafede bulunduğunu belirten Taşyakan, "Merkezi konumu sayesinde ulaşımda büyük zaman avantajı sağlıyor. Aynı zamanda, İstanbul'a deniz yoluyla ulaşımın önemli noktalarından İDO Güzelyalı İskelesi'ne 10 dakika, BUDO Mudanya İskelesi'ne 15 dakika uzaklıkta yer alan Central Balat, yapımı devam eden Yüksek Hızlı Tren projesinin ana istasyonuna da çok yakın bir konumda" ifadelerini kullandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.