Hava Durumu

Tatamide Cumhuriyet coşkusu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen şampiyonada teşvik erkeklerde Emekspor, kızlarda Sağlık Gücü, yıldız erkeklerde Yıldırım Belediyespor ve yıldız kızlarda Hareketli Yaşam Merkezi şampiyon oldu.

Haber Giriş Tarihi: 02.11.2016 04:09
Haber Güncellenme Tarihi: 02.11.2016 04:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tatamide Cumhuriyet coşkusu
Mudanya’da düzenlenen Mütareke Spor Oyunları Tekvando Şampiyonası büyük çekişmeye sahne oldu. İlçedeki Kapalı Spor Salonu’nda 2 gün süren organizasyonun ilk gününde teşvik kategorisinde yeni ve alt kemer minik ve yıldız sporcular mücadele etti. İkinci gün ise mavi ve daha yukarı kemer sahibi sporcuların müsabakaları yapıldı. Her iki kategoride 192 bayan, 286 erkek, toplam 478 sporcu 3 kortta mücadele etti. 



KUPALARI VERİLDİ 


Teşvik erkekler kategorisinde kupanın sahibi Emek Spor Kulübü, kızlarda Sağlık Gücü Spor Kulübü olurken, yıldız erkeklerde Yıldırım Belediyesi Spor Kulübü, yıldız kızlarda ise Hareketli Yaşam Merkezi birinci sırada yer aldı. Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Mudanya Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Tahir Yılmaz, “Şampiyonaya katılan bütün sporcularımızı centilmence mücadele etmelerinden dolayı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.