Hava Durumu

Tatlıses ifade verdi

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses, Bodrum'da devam eden bir dava kapsamında Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda talimatla ifade verdi.

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2012 12:20
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2012 12:20
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tatlıses ifade verdi
Tatlıses'in bir ödül gecesinde fırlattığı bastonunu yeniden eline aldığı görüldü.

Tatlıses, sabah saatlerinde Çağlayan'da bulunan İstanbul Adalet Sarayı'na geldi. İstanbul 2. Asliye Ceza Mahkemesi'ne giden Tatlıses, burada Bodrum'daki ticari işlerinden ötürü hakkında açılan bir davaya ilişkin talimatla ifade verdi. Tatlıses savunmasında, "Ben kamuoyunca tanınan bir kişi olduğum için imara aykırı bir yapı yapmam mümkün değildir. Bunun için de gerekli özeni gösteriyorum. Bu binanın bulunduğu belediyeye terk edilmiş kısma bir ecrimisil ödemekteyiz. Suçlamaları kabul etmiyorum. Beraatime karar verilmesini istiyorum" dedi.

Tatlıses'in adliye sarayının içinde tekerlekli sandalyeye oturması dikkat çekti. Duruşma sonrası mahkeme salonun önünde tekerlekli sandalyeye oturan Tatlıses, çıkış kapısına kadar böyle gitti. Adliye içindeki memurların da ünlü türkücü ile fotoğraf çektirmeye çalıştıkları görüldü.

Tatlıses adliyeden ayrıldığı sırada korumaları, görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterip, engellemeye çalıştı. Elindeki bastonla yürüdüğü gözlenen İbrahim Tatlıses, basın mensuplarının soruları üzerine, "Yeni adliyemizi ziyarete geldim. Tanıdığım hakim ve savcı arkadaşlarıma 'hayırlı, uğurlu olsun' demeye geldim. Bu arada bir ifademiz vardı, sayın avukatımla birlikte vermeye geldik. Yani benim vurulmamla ilgili soruşturma veya ifade değildi. Benim bir inşaat firmam var. İfadem bir yapıyla ilgiliydi" dedi.



Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.