Hava Durumu

Tavuğunu pansuman için hastaneye getirince...

Hatay'ın Samandağ İlçesi'nde yaralı tavuğunu tedavi için Devlet Hastanesi'ne getiren 35 yaşlarındaki bir kişinin, hayvana pansuman yapması için sağlık personelini ikna etmeye çalıştığı anlar, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Haber Giriş Tarihi: 25.10.2017 18:05
Haber Güncellenme Tarihi: 25.10.2017 18:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tavuğunu pansuman için hastaneye getirince...

Samandağ Devlet Hastanesi binasına geçen günlerde ismi öğrenilemeyen bir kişi, yaralı bir tavukla geldi. Tavuğu acil servis girişinin dışında bırakan vatandaş, görevli doktora durumu anlattı.

Doktor, tavuğuna pansuman yaptırmak istediğini söyleyen bu kişiye sağlık personelini işaret ederek 'Çocuklar ilgilensin' dedi. Bunun üzerine sağlık personelinin yanına giden vatandaş, hayvana pansuman yapılmasını istedi. Ancak vatandaşın tüm çabasına rağmen sağlık personeli 'Burası insan hastanesi' diyerek pansumanı yapmadı

Hastane çalışanlarından biri tarafından cep telefonu ile kaydedilen vatandaş ile sağlık personeli arasındaki diyaloğun görüntüleri, sosyal medyada yayınlanmasının ardından hızla yayıldı.

Vatandaşın görüntülerde ısrarla, "Bu hayvan aslan, kaplan değil. Sadece tavuk. Ne olur bu pansumanı yapsanız. İnsanlara pansuman yapıyorsunuz, ona da yapın. Burada bana müdahale yapmayın, hayvanıma yapın. İnsanlar ve hayvanlar arasında fark yok" dediği görüldü.

Vatandaşın tavuğunu hastane girişinde arkadaşına emanet ettiği, bu nedenle görüntülerde tavuğun görülmediği öğrenildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.