Hava Durumu

Tayttan şehvet duyan din öğretmenine soruşturma

Öğretmenin din dersinde "Taytlı kızların bacak arasına bakınca şehvet duyuyorum" dediği iddiası üzerine soruşturma başlatıldı

Haber Giriş Tarihi: 20.01.2016 10:25
Haber Güncellenme Tarihi: 20.01.2016 10:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tayttan şehvet duyan din öğretmenine soruşturma
Eğitim-Sen’in iddiasına göre, İstanbul Beykoz’da bulunan bir Anadolu lisesinin din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmeni E.Ş., 9’uncu sınıfta girdiği bir derste, “Ben pantolon, tayt giyen kızların bacak arasına bakınca şehvet duyuyorum” dedi.

Ardından pantolon giymiş bir kız öğrenciyi ayağa kaldırarak bir erkek öğrenciye, “Sen bakınca ne hissediyorsun” diye sordu ve erkek öğrencinin de, “Ben de” yanıtı vermesi üzerine E.Ş., “Olay benim için bitmiştir” diye karşılık verdi. Öğretmenin başka bir sınıfta da, “Kadınlar seks objesidir, beni bir kadınla aynı odaya koysanız, kadının vay haline” dediği öne sürüldü. Bir velinin şikâyeti üzerine gündeme gelen iddiayla ilgili Eğitim-Sen, din öğretmeninin sözlerini suç olarak nitelendirdi. 

‘PROVOKASYON OLABİLİR'

Konuyla ilgili Beykoz İlçe Milli Eğitim Müdürü Kazım Bozbay ise, öğretmenin iddiaları reddettiğini anlatarak şu bilgileri verdi: “Öğretmenin öne sürdüğü belirtilen sözleriyle ilgili soruşturma açıldı. Derste kılık kıyafetle, İslam’a göre giyinmeyle ilgili konuştuğunu söylüyor. Kadınların cinsel meta olarak görülmemesi gerektiğini anlattığını belirtiyor. Burada bir provokasyon olabilir, hepsini araştırıyoruz.” 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.