Hava Durumu

TB2L'de eşleşmeler belli oldu

Türkiye Basketbol Ligi'ne yükselecek iki kulübü belirleyecek olan TB2L Final Grubu'nun kura çekimi dün gerçekleştirildi. Temsilcilerimiz Finalspor ve Gemlik Basketbol'un fikstürü belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 25.04.2018 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 25.04.2018 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TB2L'de eşleşmeler belli oldu

RAKİPLER GÜÇLÜ

Türkiye Basketbol Ligi'ne yükse-lecek iki kulübü belirleyecek olan TB2L Final Grubu'nun kura çekimi tüm takımların temsilcilerinin yer aldığı organizasyonda gerçek-leştirildi. Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen kura çekimi törenine Türkiye Basketbol Ligi Koordinatörü Gökhan Tokatlı, Türkiye Basketbol 2. Ligi Koordi-natörü Oktay Yılmaz, TBF yetkilileri, kulüp temsilcileri ve basın mensup-ları katıldı. 2017-2018 sezonuna 25 takımla başlayan TB2L'de Final Grubu eşleşmeleri, kura çeki-miyle birlikte belli oldu.

2 TEMSİLCİMİZ VAR

Normal sezon etabı iki ayrı grupta oynanan ligde, her iki grupta sezonu ilk sekizde tamamlayan 16 takım, ilk olarak çapraz eşleşme usulüyle karşı karşıya geldi ve bu eşleşmelerden galip ayrılan sekiz takım, Final Grubu'na yükselerek TBL'ye çıkma şansı elde etti. Bu takımlar arasındaki eşleşmeleri belirleyen kura çekimi ile birlikte fikstür de kesinlik kazandı. 7'şer maçlık iki aşama ile 14 raunt sürecek olan Final Grubu'nda ilk iki sırayı alan takım, 2018-2019 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'nde (TBL) oynama hakkı elde edecek.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.