Hava Durumu

TBMM Başkanlığı'ndan Mimar Sinan Üniversite'sine ilişkin açıklama

TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada "Mimar Sinan Üniversitesi'nin, sınav dönemini tamamlamamış olması ve taşınılacak yerin tespit edilmesi amacıyla yapmış olduğu tahliyenin makul bir süre erteleme talebi, Başkanlığımız tarafından uygun görülmüş ve tahliye işlemi Beşiktaş Kaymakamlığı tarafından bir süreliğine ertelenmiştir" denildi.

Haber Giriş Tarihi: 23.06.2018 13:31
Haber Güncellenme Tarihi: 23.06.2018 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TBMM Başkanlığı'ndan Mimar Sinan Üniversite'sine ilişkin açıklama

TBMM Başkanlığı, Mimar Sinan Üniversitesine geçici olarak tahsis edilen DolmabahçeSarayı Baltacılar Dairesi'nin tahliye işleminin bir süreliğine ertelendiğini bildirdi.

TBMM Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler Başkanlığından yapılan açıklamada, BeşiktaşKaymakamlığınca, Mimar Sinan Üniversitesi'ne geçici olarak tahsis edilen Dolmabahçe Sarayı Baltacılar Dairesi'nin bir yıldan fazladır devam eden tahliye süreci neticesinde söz konusu binanın 26 Haziran Salı günü tahliye edeceğinin açıklandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, "Üniversitenin, sınav dönemini tamamlamamış olması ve taşınılacak yerin tespit edilmesi amacıyla yapmış olduğu tahliyenin makul bir süre erteleme talebi, Başkanlığımız tarafından uygun görülmüş ve tahliye işlemi Beşiktaş Kaymakamlığı tarafından bir süreliğine ertelenmiştir. Daha önce de ifade ettiğimiz üzere konservatuvarın kapatılması yahut öğrencilerin mağdur edilmesi söz konusu değildir." ifadesine yer verildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.