Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

TBMM'de büyük gerginlik

CHP'li vekiller, Ankara'daki tren kazasının ardından TBMM Genel Kurulu'nda konuşmak yapmak için kürsüye çıkan Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan'ı istifaya çağırdı.

Haber Giriş Tarihi: 15.12.2018 21:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.12.2018 21:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TBMM'de büyük gerginlik

CHP'li vekiller, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu'nda konuşmak için kürsüye çıkan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ı protesto etti. Ankara'daki tren kazasına ardından istifa sloganları atan CHP'li vekillere, AK Partili vekiller alkışlarla cevap verdi.

DÖVİZLE PROTESTO EDİLDİ

Meclis Genel Kurulu'nda CHP milletvekilleri, Ankara'daki tren kazasının ardından Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın konuşmak için kürsüye çıktığı sırada 'istifa' yazılı dövizler açtı. Ulaştırma Bakanlığı'nın 2019 yılı bütçe görüşmeleri kapsamında kürsüye çıkan Bakan Turhan konuşmasına başladığı sırada CHP'li milletvekilleri bu kez de 'istifa' sloganı attı.

AK PARTİLİ VEKİLLERDEN ALKIŞLI CEVAP

AK Parti milletvekilleri ise CHP'lilerin protestolarına alkışla cevap verdi. Yaşanan bu olay sonrası birleşime beş dakika ara verildi.

TURHAN: MÜSEBBİPLER HAKKINDA GEREKENLER YAPILACAK

Turhan, yaptığı konuşmada, Ankara'da 9 kişinin yaşamını yitirdiği tren faciasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Turhan, kazaya ilişkin, "İncelemeler çok yönlü devam ediyor. Sonuçlarını en kısa sürede kamuoyuyla paylaşacağız. Elbette müsebbipler hakkında gerekenler yapılacak." dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.