Hava Durumu

Tecavüzcüyü öldürüp bavulla gömdüler

İngiltere'nin Winchester şehrinde üç kişi, kan donduran cinayette, pedofil kurbanlarını öldürüp bavulla gömerken kameralara yakalandı.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2013 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2013 11:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tecavüzcüyü öldürüp bavulla gömdüler

Yeni kamera kayıtları ile geçtiğimiz yıl Haziran ayında işlenen cinayet aydınlanırken, birçok çocuk ve yetişkine tecavüz suçundan yıllarca hapis yatan Geoffrey Reed'in (57) katilleri ortaya çıkarıldı.Kurbanın Stuart Wareham (26), üvey kardeşi Lee Wareham (33) ve Benjamin Walter (22) tarafından feci şekilde dövülerek öldürüldüğü belirlendi. Adli tıpta yapılan incelemede, Reed'in boynunun kırıldığını, kafatasında ve vücudunun birçok yerinde 28 çatlağın tespit edildiğini bildirdi.

Farklı güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde bir cinayet zanlısının Reed'in cesedini içinde bulunduğu bavulla apartmandanayrılması, diğerlerinin ise bavulu gömmek için boş alana ilerlemeleri ve ellerinde kürekle geri döndükleri görülüyor.Winchester Mahkemesi'nde görülen davada katiller şartlı salıverme öncesinde en az 18 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Bu arada kendilerini Harry Potter serisindeki karakterlere benzeten Stuart Wareham ve Benjamin Walter, pedofil Reed'in; Potters'ların tarihi düşmanı olan ve insanların hayatlarını mahveden "Woldemort" olduğunu belirterek, ondan kurtulduklarını söylediler.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.