Hava Durumu

Tecavüzden tekme atarak kurtuldu

ERZURUM'da tekvando ve karate bilen 17 yaşındaki K.B., internet kafede tanıştığı evli ve 2 çocuk babası 33 yaşındaki M.T.'nin kendisine tecavüz girişiminde bulunduğunu ve cinsel organına tekme atarak kurtulduğunu belirterek şikayetçi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 23.04.2013 11:57
Haber Güncellenme Tarihi: 23.04.2013 11:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tecavüzden tekme atarak kurtuldu

M.T.,nitelikli olarak çocuğun cinsel istismarına teşebbüs ve hürriyetinden yoksun kılma suçlarından hakkında 22.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davada suçlamaları kabul etmedi.

Yakutiye ilçesindeki bir internet kafede tanışan M.T. ile K.B., 24 Mayıs 2012 günü saat 21.00'de yine Cumhuriyet Caddesi'ndeki bir internet kafede buluştu. İddiaya göre caddede bir süre dolaşan ikili, M.T.'nin arkadaşının evine gitti. K.B.'nin M.T.'den kendisini eve bırakmasını istemesi üzerine buradan ayrıldılar. Saat 00.30 sıralarında evden bir şey alacağını belirten M.T., genç kızı Aziziye ilçesi Bahçelievler Mahallesi Mesire Sokak'taki evine götürdü. M.T., kimsenin bulunmadığı evde genç kıza tecavüz girişiminde bulundu. Tekvando ve karete sporuyla uğraşan K.B., M.T.'nin cinsel organına tekme atarak kurtuldu. Polisi arayaran K.B.'nin şikayeti üzerine M.T. gözaltına alındı. 1 gün tutuklu kalan M.T. daha sonra serbest bırakıldı.

'TEKME ATARAK KURTULDUM'

K.B. polise verdiği ilk ifadesinde, "Eve girer girmez kapıyı kilitledi ve cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi. Zorla yatak odasına götürdü ve boynumu, göğüslerimi öptü. Elinden tekme atarak kurtuldum ve polisi aradım" dedi.

Bunun üzerine Belediyede taşeron işçe olarak çalışan M.T., hakkında Erzurum 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'nitelikli olarak çocuğun cinsel istismarına teşebbüs, çocuğu hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından 9.5 yıldan 22.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Dün görülen ilk duruşmada hakim karşısına çıkan M.T., suçlamaları kabul etmedi. K.B.'nin gideceği yeri olmadığı için kendi isteğiyle evine geldiğini söyleyen M.T., "İsteğiyle öpüştük. Ancak ilişkiye girmeye çalışmadım. Arkadaşlarının başka bir yerde olduğunu öğrenince onların yanına gitmek istedi. Vakit geç olduğu için başına birşey gelmesin düşüncesiyle polisi aradık. Polis eşliğinde evden gitmesini istedim. Bu nedenle eve polis geldi" diye konuştu.

'İFTİRA ATIYOR'

Pedagog eşliğinde ifadesi alınan K.B. ise, M. T.'nin zorla kıyafetlerini çıkarmaya çalıştığı sırada nefes darlığı çektiğini anlatarak "M.T., '5-10 dakika dinlen, istediğimi almadan bırakmam' dedi. Kendisinin evli olduğunu ve aynı mahallede oturduğumuzu bilmiyordum" dedi.

Sanık avukatı Süha Erdoğdu da genç kızın benzer dosyaları bulunduğunu, para alabilmek için iftira attığını ileri sürdü. Mahkeme eksikliklerin giderilmesi için duruşmayı erteledi. Duruşma çıkışı genç kız, Avukat Erdoğdu ile iddiasından dolayı tartıştı. Avukat da K. B.'den şikayetçi oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.