Hava Durumu

Tecrübelilere güveniyor!

Bursaspor'da İrfan Buz takımın tecrübeli isimlerinden play-off sürecinde sorumluluk almalarını istedi. daha önce pek çok final maçına çıkan Timsah'ın deneyimli kramponları takımın genç isimlerine yaşamaları muhtemel stresi aşmaları konusunda yardımcı olacak.

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2020 08:02
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2020 08:02
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tecrübelilere güveniyor!

Süper Lig'e doğrudan çıkma ihtimali yok denecek kadar az Bursaspor'da Menemenspor karşısında alınan beraberlik moralleri iyice bozdu. Teknik direktör İrfan Buz karşılaşmanın ardından oyuncularına toparlanmaları için izin verdi. Bursasporlu futbolcular dün akşam saatlerinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri'nde topbaşı yaptı. Yeşil Beyazlı kramponlarda artık tüm dikkatler daha önce hiç dile getirilmeyen play-off maçlarına çevrildi. Kırmızı kart cezası nedeniyle soyunma odası ve kulübe-ye giremeyecek teknik direktör İrfan Buz bu zorlu süreçte en çok takımın tecrübeli isimlerine güveniyor.

GENÇLERİ YALNIZ BIRAKMAYIN

Play-off periyodunda zorluk derecesi yüksek maçlara çıkacak Bursaspor'da teknik direktör İrfan Buz'un kaptan Selçuk Şahin, Özer Hurmacı, Serdar Özkan, Anıl Karaer gibi oyunculardan hem saha içi hem da saha dışında daha fazla sorumluluk almalarını istediği öğrenildi. İrfan Buz, daha önce defalarca final ve o nitelikte çok sayıda maça çıkan bu oyuncularına takım arkadaşlarının yaşayacağı olası strese karşı göğüs germelerine yardımcı olmalarını söyledi. Buz'un tecrübeli oyuncularına son düdük çalana kadar motivasyon ve konsantrasyonu elden bırakmamalarını söylediği ifade edildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.