Hava Durumu

"Tecrübesiz bir takımız"

Türkiye Kupası'nın takımlar için hata yapılmaması gereken bir yer olduğunu belirten TOFAŞ Basketbol Takımı Başantrenörü Orhun Ene, "Beşiktaş yenilgisinden öğrenmemiz gereken şeyler var. Baskı karşısında oyuncuların oyunu daha iyi okuması lazım" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 16.02.2019 07:54
Haber Güncellenme Tarihi: 16.02.2019 07:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
"Tecrübesiz bir takımız"

ZOR OLACAĞINI BİLİYORDUK

Ankara'da oynanan Erkekler Türkiye Kupası çeyrek finalinde Beşiktaş Sompo Japan'a 89-83 mağlup olarak kupaya veda eden TOFAŞ'ta Başantrenör Orhun Ene öğrenmeleri gereken noktalar olduğunu söyledi. Maçın ardından açıklamada bulunan tecrübeli çalıştırıcı, "Zor maç olacağını biliyorduk. Beşiktaş zaten kaliteli bir takım. Hak ettikleri bir galibiyet aldılar, onları tebrik etmek lazım. Bizim bu maçtan öğrenmemiz gereken şeyler var. Bütün takım rotasyonuna baktığınız zaman tecrübesiz bir takımız. Oyunu kontrol etmekte zorluk çekiyoruz." dedi.

ÖZGÜVENİ BULAMAYACAKTI

Geriden gelerek öne geçmelerine rağmen üstünlüklerini koruyamadıklarının altını çizen Ene, "13 sayı farktan sonra öne geçmemiz ve oyuncularımızın bu karakteri göstermesi bence önemli. Oyunun başındaki o tempomuzu da sonradan gelen presle beraber birkaç tane top kaybı yapmasaydık Beşiktaş bu kadar özgüveni bulamayacaktı. Ama neticede Türkiye Kupası hata yapmamanız gereken bir yer. Biz bu maçta hata yaptık, şut sokamadık, faul sokamadık ve baskıya karşı organize olamadık. Bu da sonucu etkiledi" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.