Hava Durumu

TEGV öğrencilerinden Bursalı Hamza'ya teşekkür mektubu

BUSKİ'nin Acemler'deki binasının duvarındaki çeşme ve su damlalarından oluşan figüre kova eklenmesini sağlayan Karacabeyli minik öğrenci Hamza Yusuf Çukur'a, Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) Bursa Birimi teşekkür mektubu yolladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.06.2017 16:48
Haber Güncellenme Tarihi: 13.06.2017 16:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TEGV öğrencilerinden Bursalı Hamza'ya teşekkür mektubu

Bursa Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü'nün Acemler'deki binasının Mudanya Yolu'na bakan yönündeki çeşme ve damlalardan oluşan figürüne, Karacabey Şehit Serkan Ortaokulu 5. Sınıf öğrencisi Hamza Yusuf Çukur'un uyarısıyla su tasarrufunu anlatan kova eklenmişti. Hamza Yusuf Çukur, Buski'ye yazdığı mektubunda çeşme figüründen damlayan dört su damlasının boşa akıp gittiğini, su damlacıklarının altına konulacak kovayla su tasarrufunun sağlanmış olacağını belirtmişti.
Minik Hamza'nın çevre ve su tasarrufuyla ilgili duyarlılığına, TEGV de duyarsız kalmadı. TEGV Bursa Öğrenim Birimi'nde eğitim gören öğrenciler, Hamza Yusuf Çukur'u yaşama değer katan bu davranışı için tebrik ederken bir de küçük hediye gönderdi.
TEGV Bursa Öğrenim Sorumlusu Elif Nur Akınet'de mektubunda, minik Hamza'nın bu davranışının bütün öğrencilere örnek olacağını söyledi. Akınet, "Bu bilinçle yetişen miniklerimiz, geleceğimize dair umutlarımızı canlı tutuyor. Onlar böyle duyarlı, topluma değer katacak projeler yaptıkça, biz mutlu oluyoruz. TEGV'deki gönüllüler Hamza'nın her zaman yanında olacak" ifadelerine yer verdi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.