Hava Durumu

Tehlike ortadan kalktı!

Ali Ay, Stephane Badji'nin geriden gelen iki aylık ücretini oluşturan 106 bin Euro'yu hesabına yatırdı. Senegalli futbolcunun bu durumda bonservisinin boşa çıkma ihtimali ortadan kalktı. Kulübe ihtarname çeken Yusuf Erdoğan'a şimdilik ödeme yapılmadı.

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2019 08:25
Haber Güncellenme Tarihi: 02.06.2019 08:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tehlike ortadan kalktı!

Senegalli futbolcunun bonservisi yapılan ödemeyle Bursaspor'da kaldı.

PARASI HESABA YATTI

Bursaspor'da önceki gece ve dün hareketli saatler yaşandı. Geriden gelen iki aylık ücretini tahsil etmek için kulübe avukatı aracığıyla ihtarname gönderen Stephane Badji'nin serbest kalma ihtimali üzerine Başkan Ali Ay elini cebine atmak zorunda kaldı. Senegalli oyuncu ile yapılan görüşmeler netice vermeyince Ali Ay geriden gelen ücret olan 106 bin Euro'yu Badji'nin hesabına yatırdı.

YUSUF'UN SÜRESİ

Senegalli futbolcunun böylelikle bonservisinin boşa çıkma ihtimali ortadan kaldırıldı. Ali Ay kulübe alacağı için Malatyaspor maçı öncesi ihtarname gönderen Yusuf Erdoğan'a ödeme yapmadı. Yusuf Erdoğan'ın geriden gelen yaklaşık 2,5 milyon TL'lik alacağı için 30 günlük süre tanıdığı ve tecrübeli futbolcuya bu süre zarfında ödeme yapılmadığı takdirde serbest kalacağı belirtildi.

FURKAN VEDA ETTİ

Bursaspor'la sözleşmesi sona eren Furkan Soyalp Yeşil Beyazlı camiaya veda etti. 14 yaşında Bursaspor'un kapısını araladığını belirten Furkan Soyalp, "14 yaşında transfer olduğum Bursaspor altyapısına gelirken bu şehrin bir gün evim olacağını, bu şehrin insanlarının bir gün benim ailem olacağını bilemezdim. Geçen hafta sona eren sezonu hiçbirimizin istemediği bir noktada tamamladık. Bu istenmeyen durum için ben, şahsım adına tüm taraftarlarımızdan ve büyük Bursaspor camiasından özür diliyorum. Beni çocuk yaşta Ankara'dan alıp buralara getiren Vakıfköy'deki ve A Takım'daki hocalarıma, teknik ve idari kadroya, kulüp emekçilerimize, yöneticilerimize, başkanlarımıza, basın mensuplarına, Bursa şehrinde üzerimde emeği olan herkese, son olarak da iyi günde kötü günde her zaman yanımda olan ve beni her zaman bu şehrin bir evladı olarak gören Bursaspor'un büyük taraftarına ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benden yana helal olan hakkınızı siz de helal edin, sevgiyle." ifadelerini kullandı.

PERSONELE 2 MAAŞ ÖDEME

Bursaspor'da olağanüstü genel kurul kararı alan Başkan Ali Ay, en son Ocak 2019'da maaş ödeme yapılan kulüp personeline geriden gelen iki aylık maaşlarını ödedi. Başkan Ali Ay, bayram öncesinde personelin ihtiyaçlarını karşılaması adına bir nebze olsun finans sağlamaya çalıştı.

BURSASPOR 56 YAŞINDA

Acar İdmanyurdu, Akınspor, Çelikspor, Pınarspor ve İstiklalspor'un birleşmesiyle 1 Haziran 1963'te kurulan Bursaspor dün 56'ncı yaşını kutladı. Yeşil Beyazlı renklere gönül verenler, kulüpleriyle ilgili düşüncelerini #1Haziran1963 başlığıyla sosyal medya hesaplarından paylaştı. Bursaspor Kulübü de resmi hesaplarından, 'Bursaspor sen çok yaşa' sloganıyla 56'ıncı yaş gününü kutladı. Taraftarların şampiyon apoletiyle küme düşmenin verdiği üzüntüyle kulüplerinin kuruluşunu buruk bir şekilde kutlamaları dikkat çekti.

PUMA GİTTİ, KAPPA GELDİ

Bursaspor'la Puma arasındaki forma tedarik anlaşması sona erdi. Yeşil Beyazlı kulüp önümüzdeki sezon Spor Toto 1. Lig'de Kappa marka formalarla boy gösterecek. Bursaspor şampiyonluktan bir sezon önce 2008-09'da yine Kappa formalarla mücadele etmiş, ligi 6'ncı sırada bitirmişti.

21 TAKIM HAYAL OLDU

Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden 2018-19 sezonunda profesyonel liglerin tescil edildiğini açıkladı. Buna göre Bursaspor'un hayalini kurduğu Süper Lig'in önümüzdeki sezon 21 takımla oynanması suya düştü. TFF'den yapılan açıklamada, TFF Yönetim Kurulu'nun, Spor Toto Süper Lig, Spor Toto 1. Lig, TFF 2. Lig, TFF 3. Lig ve Ziraat Türkiye Kupası müsabaka sonuçlarının, hakem raporlarındaki sonuçlar ile bu sonuçlar esas alınarak düzenlenen puan cetvellerine göre, futbol müsabaka talimatının 26. maddesi hükmü gereğince tescil ettiği bildirildi. Böylece, Spor Toto Süper Lig'de ve Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray şampiyon olurken, Bursaspor, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Akhisarspor, Süper Lig'den düştü. Spor Toto 1. Lig'de Abalı Denizlispor ile Gençlerbirliği doğrudan, Gazişehir Gaziantep ise play-off'tan Süper Lig'e yükseldi. Afjet Afyonspor, Birevim Elazığspor ve Kardemir Karabükspor ise lige veda etti.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.