Hava Durumu

Tek çare savaşmak

Bursaspor'un bu kötü durumdan çıkmasının şifresini veren Paul Le Guen, "Zor bir dönemin içinde olduğumuz aşikâr. Ancak savaşmaya devam etmemiz gerekiyor. Çünkü bizim tek çıkar yolumuz bu" dedi.

Haber Giriş Tarihi: 12.02.2018 08:17
Haber Güncellenme Tarihi: 12.02.2018 08:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tek çare savaşmak

HABER I Tolga ÖZTAŞ I

İKİNCİ YARI İYİYDİK

Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında Akhisarspor'a deplasmanda 1-0 yenilen ve kazanamama serisini 7 maça çıkaran Bursaspor'da teknik direktör Paul Le Guen zor bir dönemin içinde olduklarını söyledi. Fransız çalıştırıcı, "Zor bir dönemin içinde olduğumuz aşikâr. Ancak savaşmaya devam etmemiz gerekiyor. Çünkü bizim için tek çıkar yolumuz bu. Saha içindeki birlikteliğimiz yerindeydi ancak maça kötü bir başlangıç yaptık. İlk yarı rakibimize çok kolay kalemize gelme ve duran top imkanı tanıdık. Defanstan kısa paslarla kurduğumuz oyunumuzu da rakip ceza alanına taşıyamadık. İkinci yarı daha iyi olduğumuzu düşünüyorum. Oyunumuzu daha iyi yansıttık ve topu rakip ceza sahasına taşıdık. Ancak istediğimiz sonucu alamadık" diye konuştu

PİŞMAN DEĞİLİM

Akhisarspor karşısında ellerinden geleni yaptıklarını ancak istedikleri sonucu alamadıklarını belirten Fransız çalıştırıcı, "Mücadeleye baktığımda savaşma ruhunun eksik olduğunu düşünmüyorum. Elimizden geleni yaptık ancak bazen bu yeterli olmaz. Akhisarspor'a karşı da böyle oldu. Tekrar söylüyorum hep beraber olursak bu dönemden çıkmayı başarırız" derken Beşiktaş maçına göre ilk 11'de yapılan Delarge-Jires değişikliğiyle ilgili ise, "Bu değişiklik benim tercihimdi. Jires'in antrenmanlarda çok iyi bir hafta geçirdiğini düşündüm ve böyle bir inisiyatif almak istedim. Verdiğim karardan dolayı bir hayal kırıklığı yaşadığımı söyleyemem. Bence genel olarak bir problemimiz var yani bu durumu tek bir kişiye bağlayamayız" dedi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.