Hava Durumu

Tek hedef 3 puan

Beşiktaş’ı 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Bursaspor, ligde kalma umutlarını iyiden iyiye azaltan Mersin İdmanyurdu’na konuk oluyor. 3 puanı kapmak isteyen Yeşil Beyazlılar’ın zorlu mücadelesi 16.00’da başlayacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2013 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 13.04.2013 10:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tek hedef 3 puan

Süper Lig’in 29’uncu haftasında Bursaspor deplasmanda Mersin İdmanyurdu'na konuk olacak. Yeşil Beyazlılar deplasmandan 3 puanla dönüp Avrupa yolunda önemli bir adım atmak istiyor. Saat 16.00’da Tevfik Sırrı Gür Stadı’nda oynanacak mücadele Lig TV’den naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı Serkan Çınar yönetecek.

EDU VE HARUN GÖTÜRÜLMEDİ
Bursaspor’da sakatlığı sebebiyle Maurice Edu, cezası nedeniyle de kaleci Harun Tekin, bu maçta forma giyemeyecek. Teknik direktör Hikmet Karaman’ın orta sahada Edu’nun yerine Musa’ya görev verebileceği belirtildi. Mersin İdmanyurdu’nda ise Lawal ve Murat Ceylan kart cezalısı olduğu için Bursaspor’a karşı oynayamayacak.

 

Belluschi ve İbrahim sınırda

Bursaspor’un Mersin İdmanyurdu ile oynayacağı karşılaşma öncesinde iki önemli isim Fernando Belluschi ve İbrahim Öztürk kart sınırında bulunuyor.

 

41. randevu

Bursaspor ile Mersin İdmanyurdu 41. kez karşı karşıya gelecek. İki ekip arasında oynanan 40 resmi karşılaşmanın 19’unu Yeşil Beyazlılar kazandı. Timsah, 14 yenilgi aldı 7 maç beraberlikle sonuçlandı.

 

Son yenilgi 1983’te

Bursaspor, 3'ü Süper Lig, 4'ü 1'inci Lig olmak üzere son 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 de beraberlik aldı. Yeşil Beyazlılar rakibine en son 1982-83 sezonunda yenildi. Bursaspor, 26 Mart 1983 tarihinde lig maçında rakibine 1-0 mağlup oldu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.