Hava Durumu

Tek hedef play-off

İnegölspor'un başkanı yeterince destek göremediklerini söylerken her şeye rağmen lig sonuna kadar savaşacaklarını açıkladı

Haber Giriş Tarihi: 20.02.2018 08:33
Haber Güncellenme Tarihi: 20.02.2018 08:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tek hedef play-off

HABER I Samet ZİNCİROĞILLARI I

Münür Kanar, "Takımımız formda bir şekilde yoluna devam ediyor. Biz Bursa'yı temsil ediyoruz. Mütevazı kadromuzla play-off'u zorluyoruz. Bundan başka düşüncemiz yok" dedi.

"YOLDAŞ'A GÜVENİYORUZ"
Ligin ikinci yarısına fırtına gibi bir başlangıç yapan ve ligde oynadığı son 9 maçta 6 galibiyet 3 beraberlik alıp gözünü zirveye diken TFF 2.Lig Kırmızı Grup ekiplerinden İnegölspor'da Başkan Münür Kanar, Bursa Hakimiyet Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Takımın form durumundan çok memnun olduğunu ve teknik direktör Murat Yoldaş ile iyi bir uyum yakaladıklarını belirten Başkan Kanar, "Son maçlarda artan bir form grafiğimiz var. Kocaeli Birlikspor maçından 0-0 beraberlikle ayrılıp bir kazaya uğradık ama hedeflerimizden şaşmış değiliz. Sezon sonunda bu takım ilk 5 içerisine girip play-off'lara kalacak. Murat Yoldaş ve ekibine güvenimiz tam" diye konuştu.

"BİZ BURSA'NIN DEĞERİYİZ"
Takım içerisinde iyi bir etkileşim olduğunu ancak Okan Deniz'in sakatlığının kendilerini üzdüğü belirten Münür Kanar, "Okan Deniz iyi bir gol sayısı yakalamıştı ancak şanssız bir sakatlık geçirerek sezonu kapattı. Onun yerine oynayacak arkadaşlarımızın elinden geleni yapacağına inanıyorum. Biz hedefimizden şaşmayacağız. Bu takımın yeri bir üst lig olmalı" dedi. Kulüp olarak birkaç işadamı haricinde belediye dahil hiçbir yerden destek almadan bu takımı oluşturduklarını da belirten Başkan Kanar, "Biz Bursa'nın bir değeriyiz. Önemli bir takımız. Kendi yağımızda kavrularak bu takımı kurduk ve başarıya ulaşmaya çalışıyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.