Hava Durumu

Tek suçu o itle arkadaşlık yapması

Hakkında yakalama kararı çıkan Deniz Seki'nin Antalya'da olduğu iddia edildi. Yakında teslim olacağı söylenen ünlü sanatçının kardeşi Serkan Seki ise ablasının başına gelenlerden Hüsnü Şenlendirici'nin sorumlu olduğunu ima etti!

Haber Giriş Tarihi: 03.06.2014 12:41
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2014 12:41
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tek suçu o itle arkadaşlık yapması

Takvim gazetesinin haberine göre, yaklaşık 4 yıl önce uyuşturucu ticareti yapmak suçundan yargılanan Deniz Seki'nin mahkemesi sonuçlanmış ve ünlü şarkıcı 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Geçtiğimiz gün hakkında yakalama kararı çıkartılan ancak henüz bulunamayan Seki'nin Antalya'da olduğu iddia edildi. Dedikodulara göre; ünlü şarkıcı, burada bir basın toplantısı düzenledikten sonra teslim olacak...

Bu arada Deniz Seki'nin yeniden cevaezine girecek olmasıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan kardeşi Serkan Seki, okları Hüsnü Şenlendirici'ye çevirdi. Kardeş Seki; "Allah şahidimdir, en yakını olarak söylüyorum tek suçu 7 sene önce itle arkadaşlık yapmasıdır! Sustuk, susturulduk" dedi.

YASAK AŞK YÜZÜNDEN BAŞLADI...

Bu sözler üzerine gözler; Deniz Seki'nin 7 sene önce yasak aşk yaşadığı klarnetçiye çevrildi. O dönemde güzel şarkıcı da uyuşturucuya başlama nedenini; "Yaşadığım aşk, toplumda kabul görmediği için uyuşturucu kullandım" demiş; hatta Deniz Seki, Hüsnü Şenlendirici hakkında açılan davada tanıklık edip ünlü klarnetçinin kokain kullandığını öne sürmüştü.

gazetevatan
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.