Hava Durumu

Tek yol kazanmak

Kırmızı Beyazlılar EuroChallenge Kupası K. Grubu’nda bu akşam evinde Rus ekibi Krasnye Krylia’yı konuk edecek. Bursa temsilcisinin zorlu karşılaşması ASTV ekranlarından canlı yayınlanacak.

Haber Giriş Tarihi: 29.01.2013 09:31
Haber Güncellenme Tarihi: 29.01.2013 09:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tek yol kazanmak

EuroChallenge Kupası TOP 16 turu K Grubu’nda mücadele eden Bursa temsilcisi bu akşam evinde Rus ekibi Krasnye Krylia’yı konuk edecek. Atatürk Spor Salonu’nda oynanacak mücadele saat 20.00’de başlayacak ve ASTV ekranlarından canlı yayınlanacak. İsveç deplasmanında ummadığı bir mağlubiyet alan Kırmızı Beyazlı ekip Rusya temsilcisini mağlup ederek gruptaki iddiasını sürdürmek istiyor.


MÜCADELE EDECEĞİZ
İsveç deplasmanında son saniye basketiyle Norrköping Dolphins’e mağlup olan TOFAŞ’ın Başantrenörü Ahmet Çakı, ''Grupta yenilgisi bulunmayan Krasnye Krylia takımıyla mücadele edeceğiz. Zorlu bir maç olacağını biliyoruz. Deplasmanda aldığımız mağlubiyeti telafi etmek istiyoruz. Ayrıca kupadaki gruptan çıkma iddiamızı sürdürmek için mücadele edeceğiz''  ifadelerini kullandı.

 

Burtt kadro dışı

TOFAŞ’ta sezon başında kadroya katılan ve gösterdiği inişli çıkışlı grafik yüzünden tartışılan isim haline gelen Amerikalı oyuncu Steve Burtt kadro dışı bırakıldı. Disiplinsiz tavırları nedeniyle bu kararı aldıklarını söyleyen Teknik Koordinatör Tolga Öngören, “ Steve için henüz net kararı vermedik. Krasnye Krylia mücadelesinde forma giymeyecek. Kadro dışı kalma sebebi disiplinsiz hareketleridir” diye konuştu.

 

Avrupa coşkusu AS TV’de

TOFAŞ’ın –Krasnye Krylia  ile oynayacağı FIBA EuroChallenge Cup Top 16 K Grubu üçüncü maçı AS TV’den canlı olarak ekranlara gelecek. Karşılaşma öncesine dair son bilgiler 19:35’ten itibaren Erdinç Sülün’ün sunumu ile izleyicilere aktarılacak. Maç sonunda da tüm gelişmeler özel röportajlarla AS TV’de olacak.

 

 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.