Hava Durumu

Tek yürek oldular

Bursasporlu ve Galatasaraylı veteranların yanı sıra Beşiktaş, Fenerbahçe, Trabzonspor gibi birçok kulüp taraftarının katıldığı ve panellerin de yapıldığı, tüm gün süren etkinlik futbol müsabakalarıyla sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 29.04.2016 07:15
Haber Güncellenme Tarihi: 29.04.2016 07:15
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tek yürek oldular
Gemlik Kaymakamlığı, Büyükşehir Belediyesi, Gemlik Belediyesi, İlçe Kent Konseyi, Gemlik Ticaret Sanayi Odası ve Ticaret Borsası’nın yanı sıra ilçede bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarının desteğiyle organize edilen ‘Teröre ve Madde Bağımlılığına Karşı Bütün Eller Kenetlensin‘ adlı organizasyon dün Gemlik’te yapıldı. Galatasaray eski Başkanı Alp Yalman, Bülent Korkmaz ve Giray Bulak’ın da katıldığı Gemlik Atatürk Stadı’ndaki etkinlikteki ilk maç Gemlik veteran takımı ile Galatasaray-Bursaspor karma veteran takımları arasında oynandı ve 1-1 eşitlikle tamamlandı.

BURSASPOR ÜSTÜN

Günün diğer müsabakasında ise Galatasaray eski Başkanı Alp Yalman, eski futbolcu Bülent Korkmaz, Hasan Vezir, Muhammed Altıntaş ve Teknik Direktör Giray Bulak'tan oluşan Galatasaray veteran takımı ile Yılmaz Tukel, Ahmet Suphi Evke, Beyhan Çalışkan, Erdinç Kayan, Yalçın Çimen ve Erkan Özen'den oluşan Bursaspor veteran takımları 15'er dakikalık 2 devre halinde maç yaptı. Her iki takımın da üzerinde ‘Madde Bağımlılığına Karşı Bütün Eller Kenetlensin’ yazılı pankartla çıktığı müsabakayı Bursaspor Veteran takımı 2-0’lık skorla kazandı. Gün boyu düzenlenen etkinlik adeta şenlik havası içerisinde geçerken birçok farklı takım taraftarları bir araya gelerek dostluk mesajları verdi. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.