Hava Durumu

TEKNOSAB'ın temeli mayısta atılıyor

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'ı ziyaret ederek, ileri teknoloji üretiminin merkezi olması planlanan TEKNOSAB projesi hakkında bilgi verdi.

Haber Giriş Tarihi: 06.03.2017 19:29
Haber Güncellenme Tarihi: 06.03.2017 19:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TEKNOSAB'ın temeli mayısta atılıyor

Taşpınar Mahallesi'ne kurulacak olan ve ileri teknolojili ürünlere ev sahipliği yapacak TEKNOSAB projesinde gelinen son durum masaya yatırıldı. BTSO Başkan Yardımcısı Cüneyt Şener ve TEKNOSAB Müdürü Ömer Faruk Demirbilek'in de hazır bulunduğu ziyarette, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan Bursa ekonomisine yeni bir boyut daha kazandırması beklenen proje üzerinde değerlendirmeler yapıldı.TEKNOSAB'ı Türkiye'de endüstri devriminin sembolü olarak planladıklarını dile getiren ve kamulaştırmaların yüzde 90 oranında tamamlandığını açıklayan İbrahim Burkay, "25 milyar dolarlık proje olan TEKNOSAB'ın temelini mayıs ayında atmayı planlıyoruz. Proje kamu dışındaki en büyük yatırım olacak" dedi.

TEKNOSAB projesinin tamamına yakın bölümünün Karacabey sınırları içerisinde bulunduğunu dile getiren Başkan Ali Özkan, projenin ilçeye ekonomik, sosyal ve kültürel yönlerden çok önemli kazançlar sağlayacağına vurgu yaptı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.