Hava Durumu

Tekrar barışma yolundalar! İlk adım Murat'tan geldi

2,5 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz Nisan ayında bitiren Murat Boz ve Aslı Enver'in barıştığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Murat Boz'un Aslı Enver'le barışmak için evine gül gönderdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.08.2018 11:51
Haber Güncellenme Tarihi: 12.08.2018 11:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tekrar barışma yolundalar! İlk adım Murat'tan geldi

Murat Boz'un yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın da canlı yayında atığı mesaj da kafaları karıştırmıştı. TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programında konuyla ilgili yorum yapan sunucu Esra Eron'a mesaj atan Acun Ilıcalı, "Bence barışırlar" yorumuyla çiftin barışma sinyalini vermişti. Daha sonra ise yorumcu Hakan Ural'a da konuyla ilgili bir mesaj daha attı. Programda 'Murat Boz ve Aslı Enver barışmaz' yorumlarını yapan Hakan Ural, Acun Ilıcalı'nın attığı mesajı görünce fikir değiştirdi. Ural, mesajın içeriğini açıklamadı ancak 'Bence barıştılar' yorumunu yapmıştı.

ASLI'NIN KALBİNİ ÇALMAK İÇİN GÜL GÖNDERDİ

Barışmak için her yolu deneyen Murat Boz'dan yeni bir adım geldi. Eski sevgilisini barışmaya ikna etmek için arkadaşlarını devreye sokan Murat Boz, Enver'in kalbini yeniden çalmak için evine kırmızı- beyaz güller gönderdi.

ASLI ENVER MURAT BOZ'DAN SÜRE İSTEDİ

Aslı Enver'in ilişkilerini çıkmaza sürükleyen sorunları yeniden yaşamak istemediği için Murat Boz'dan süre istediği iddia edildi. Yakın çevresi çiftin yeniden barışacağını öne sürdü.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.