Hava Durumu

Teksas Galatasaraylılara izin vermedi

Galatasaray taraftarları şampiyonluk sevincini Bursa'da yaşayamadı.

Haber Giriş Tarihi: 06.05.2013 12:04
Haber Güncellenme Tarihi: 06.05.2013 12:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Teksas Galatasaraylılara izin vermedi

Bursaspor taraftarları kent merkezinde Galatasaray bayrakları ve formalarıyla şampiyonluk sevinci kutlayanları tartakladı, araçlara saldırdı.

Polis, Bursaspor taraftarlarını coplarken, bir kişi gözaltına alındı. Alınan bilgiye göre, Galatasaray'ın ligin bitimine 2 hafta kala 19.şampiyonluğunu ilan etmesi Bursa'da da sarı kırmızılı fanatikleri sokaklara döktü. Araçlarında bayrak sallayan ya da sarı kırmızı forma giyen Galatasaraylılar Bursasporluların hışmına uğradı. Stadyum Kavşağı'nda toplanan Bursasporlular, Atatürk Caddesi, Altıparmak ve Kent Meydanı'nda Galatasaraylılara bu sevinci yaşatmadı.

"Cimbom pabucu yarım çık dışarıya oynayalım" , "Şampiyon Bursaspor" sloganları atan Teksaslılar Atatürk Caddesi'nde birkaç aracı salladı. Bir Galatasaray taraftarı linç edilmekten son anda kurtuldu. Olaylar yaşanması üzerine çevik kuvvet Bursaspor taraftarlarını copladı, bir kişiyi gözaltına aldı.

Taraftarlar, daha sonra Altıparmak, Çarşamba ve Kent Meydanı'nda Galatasaray bayrakları ile formalı kişilere tepki gösterdi. Çok sayıda Galatasaray formasına el koyan yeşil beyazlı taraftarlar bunları Kent Meydanı'nda ateşe verdi. Stadyum karşısındaki Arap Parkı'nda da Bursaspor taraftarları ile onları coplayan çevik kuvvet arasında kovalamaca yaşandı.

Öte yandan Galatasaray taraftarları Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Bulvari ile Görükle'de doyasıya şampiyonluğu kutladı. Her iki semtte de 2-3 bin kişilik gruplar meşale yakarak Galatasaray sloganları attı. Polis, iki noktada da geniş güvenlik önlemi aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.