Hava Durumu

Tekstil atölyesinde korkutan yangın

Bursa'da bir tekstil atölyesinde çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına sebep oldu. İşyerindeki tüm yarı mamul kıyafetler ile bir kamyonet yanarak kül oldu.

Haber Giriş Tarihi: 05.04.2013 16:37
Haber Güncellenme Tarihi: 05.04.2013 16:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tekstil atölyesinde korkutan yangın

Alınan bilgiye göre, yangın saat 12 sıralarında merkez Yıldırım ilçesi Duaçınar Mahallesi Serdar Sokak 4 numaradaki Salih Başaran'a ait depoda başladı. Depoda yarı mamül konfeksiyon parçaları yeni çekilen bir elektrik hattının ısınmasından dolayı tutuştu. Polyester ağırlık malzemeler sebebiyle çıkan yoğun siyah dumanlar Yıldırım ilçesinin üzerini kaplarken, Bursa Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangına oksijen maskesi takıp, köpük sıkarak müdahale ettiler.

Yoğun duman 2 saatlik çalışma sonrasında kesildi. Depoda bulunan Arslan Bulut'a ait bir kamyonet de hasar gördü. Serdar Sokak sakinleri itfaiyenin söndürme çalışmalarını büyük bir heyecanla izlediler. Yüksek çatılı tek katlı binanın etrafında soğutma çalışması yapan itfaiye ekipleri, yakındaki tekstil atölyelerinin zarar görmemesi için yoğun gayret sarfetti. Yangın söndürüldükten sonra su ile soğutma çalışması yapıldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.