Hava Durumu

Tekstil şirketinde dehşet anları!

İstanbul Fatih'te, tekstil şirketine giren yabancı uyruklu gaspçılar şirket çalışanının başına silah kabzasıyla vurarak yere düşürdü. Kasadaki paraları alan gaspçılar kayıplara karışırken, başka bir soygunda içlerinden biri kaçarken polise yakalandı. İki işyerinden 250 bin dolar gasp ettikleri belirlenen gaspçılardan ikisinin yurt dışına kaçtığı anlaşıldı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2019 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2019 18:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tekstil şirketinde dehşet anları!

Fatih'te 8 Ekim 2019 günü, bir tekstil şirketine 2 gaspçı girdi. Bir kişi dışarıda gözcülük yaparken, içeri giren gaspçılardan biri tekstil şirketi çalışanının başına silah kabzasıyla vurarak yere düşürdü.

Daha sonra başına silah dayayarak şirkette bulunan 130 bin doları alarak kayıplara karıştı.

Soygunculardan biri kaçarken dışarıdaki bir koliye çarparak yere düştü. Elindeki çantayı düşüren soyguncu tekrar çantayı yerden alarak kayıplara karıştı.

Asayiş Şube Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı.

Çalışma sürerken 1 Kasım'da kargo şirketine giren gaspçılar 120 bin doları alarak kaçmaya başladı. Polis, soyguncular kaçarken müdahale etti ve soygunculardan Azerbaycan vatandaşı Vali V'yi (28)gözaltına aldı.

Yapılan araştırmada yabancı uyruklu diğer 2 gaspçının soygundan sonra yakın bir sokakta kıyafetlerini değiştirdikleri ve aynı gün yurt dışına kaçtıkları belirlendi.

Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye çıkarılan Vali V. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.