Hava Durumu

Teleferik'te ölümüne selfie... İşte o anlar

Daha önce bir çok yüksek bina ve köprülere çıkarak çektiği selfie'lerle adını duyuran Pavel Smirnov'un bu seferki adresi Bursa oldu. Önce Teleferik direklerine tırmandılar daha sonra Doğanbey TOKİ'den aşağı sallandılar.

Haber Giriş Tarihi: 30.03.2016 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 30.03.2016 15:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Teleferik'te ölümüne selfie... İşte o anlar
İstanbul'dan Bursa'ya gelen Pavel Smirnov, arkadaşıyla birlikte teleferiğe gitti. Buradan yürüyerek teleferiğin dördüncü direğine giden Smirnov, bu zorlu yolculuğu kayıt altına aldı. Ardından arkadaşıyla birlikte teleferiğin direğine tırmanan genç, eşsiz Bursa manzarasını arkasına aldı.



Kadıyayla'nın altındaki direkte arkadaşıyla birlikte selfie çeken iki kafadarın görüntülerde oldukça mutlu olduğu görüldü. Teleferikte bulunanlar ve videoyu görenler ise bu tehlikeli görüntüler karşısında hayrete düştü.

İŞTE O ANLAR...



ORADAN İNİP DOĞANBEY TOKİ’DE SALLANDI

Teleferikteki macerasına son veren Pavel Smirnov ve arkadaşlarıı, şehir merkezinin en yüksek binaları arasında bulunan Doğanbey TOKİ’lere geldi. Pavel Smirnov ve iki genç arkadaşı 23 katlı TOKİ binalarının çatı katındaki demir korkuluklara tutunarak yaklaşık 50 metreden aşağı sallandı. Gençlerden biri bir eliyle korkuluklara tutunurken, diğer eliyle asker selamı çaktı. Gençler bu anları ise kayıt altına aldı.



Bu arada teleferik işletmesi yetkilileri ise üzerinde tehlike levhası bulunan direğe çıkan iki kişi hakkında her hangi bir şikayette bulunmayacaklarını söylediler.

DAHA ÖNCE 350 VE 240 METREDE SELFİE ÇEKMİŞTİ

​Öte yandan Pavel Smirnov, daha önce yapımı devam eden 3’üncü köprü inşaatına gizlice girip 350 metre yükseklikten ve bir inşaatın 240 metre yüksekliğindeki vincine tırmanarak selfie çekmişti. 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.