Hava Durumu

TEM'de korkunç kaza! 1 ölü 10 yaralı

TEM Otoyolu Dilovası Mevkii'nde kontrolden çıkarak karşı şeride geçen bir TIR'ın neden olduğu 4 aracın karıştığı kazada 1 kişi öldü 1'i ağır 10 kişi de yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.02.2015 09:19
Haber Güncellenme Tarihi: 26.02.2015 09:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
TEM'de korkunç kaza! 1 ölü 10 yaralı
Kaza gece 00.30 saatlerinde TEM Otoyolu Kocaeli bölümü Dilovası Rampası olarak bilinen mevkiinin bitiminde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İstanbul istikametine gitmekte olan 54 H 2082 dorse plakalı madeni yağ yüklü TIR, bir anda sürücüsünün hakimiyetinden çıktı. Kontrolden çıkan TIR orta bariyerleri aşarak ters yönde Ankara istikametine girdi ve taşıdığı madeni yağlar devrilen TIR'dan yola saçıldı. TIR'ın kendi şeritlerine girdiğini gören ve kaygan zeminde duramayan 41 D 2648, 59 ZY 410, ve 06 AR 746 araçlar TIR'a ve birbirlerine vurarak durabildiler.



Kazayı görerek duran diğer sürücülerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda ambulans, itfaiye ve arama kurtarma ekibi sevk edildi. Kaza nedeniyle yola savrulan madeni yağların başla bir kazaya neden olmaması için olay yerine gelen polis ekipleri trafiği iki yönlü de kapattılar. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri de Kaza sonrası aracında sıkışan TIR sürücüsü ve diğer araçlarda bulunan yaralı sürücüler ile diğer yolcuları bulundukları araçlardan çıkararak sağlık görevlilerine teslim ettiler.

Araçlardan çıkarılan R.K., L.O., H.K., S.K., P.T., M.Ü., A.G., Z.E. ve ismi öğrenilemeyen 3 kişi daha yaralı olarak Gebze Fatih Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. İsmi öğrenilemeyen yaralılar arasında bulunan durumu ağır olan 2 kişiden biri, sağlık ekiplerince olay yerinde yapılan kalp masajına rağmen hastane yolunda hayatını kaybettiği, diğerinin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.



Kaza nedeniyle madeni yağ ile kaplanan yol yaklaşık 1 saat trafiğe kapanırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu. Kaza yapan araçların yol kenarına alınması ve karayolları ile belediye ekiplerinin yağ kaplı yolu kum dökerek temizlemesiyle yol kontrollü bir şekilde tekrar trafiğe açıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.