Hava Durumu

Temiz futbol için dev buluşma

İki şampiyonun taraftarı dün Fenerbahçe’ye ve TFF’ye rest çekti. Yeşil Beyazlı kafileyi karşılayan Bordo Mavi’ye gönül verenler, Federasyon’un cezalandırdığı Fenerbahçe maçında açılan pankarta, anlamlı bir pankartla destek verdi ve Bursaspor’u kardeş takım ilan etti.

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2012 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 28.10.2012 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Temiz futbol için dev buluşma

SÜHA GÜRSOY - BARIŞ YALIM

Bursaspor kafilesi Trabzon’da büyük bir coşkuyla karşılandı. Trabzonspor ve Bursaspor forması giyen yaklaşık 30 kişilik grup önce teknik direktör Ertuğrul Sağlam’a çiçek verdi, ardından da açtıkları pankartla adeta gündem yarattı. Üzerinde “Şike sürecinde dimdik ayakta duran Bursaspor, tertemiz Trabzon’a hoş geldiniz” yazılı pankart karşılamaya damga vurdu. Taraftarlar futbolculara da alkışlarla destek verdi.
 

KARDEŞ TAKIMIMIZ BURSASPOR
Bordo Mavili taraftarların Bursaspor kafilesine yönelik, Fenerbahçe maçında açılan ve TFF’nin cezalandırdığı pankartla ilgili sarf ettikleri “Siz geçen hafta o pankartı açtınız ya bundan sonra kardeş takımınız Trabzonspor olacak” cümlesi dikkat çekti. Taraftarlar, Ertuğrul Sağlam’a yönelik, “Adam gibi adam”, “Sağlam Avcı’ya dersini ver” şeklinde tezahüratta bulundu. Taraftarların yoğun isteği üzerine takım otobüsünden inen Ertuğrul Sağlam, bordo mavi ve yeşil beyaz atkılarla birlikte fotoğraf çektirdi.
 

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.