Hava Durumu

Temmuz'da dolu yağdı!

Ardahan Atatürk Mahalle Muhtarı İbrahim Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yağışın 20 dakika aralıksız sürdüğünü belirterek, "Sonra bu manzara ortay açıktı. Mahallemiz ile Tepesu köyü arası beyaz örtü ile kaplandı. Şu an her taraf dolu. Birçok vatandaşın ekili arazisi zarar gördü." dedi. Özer, vatandaşın mağdur olduğunu, mağduriyetin giderilmesi için ilgili kurumlardan yardım talep edeceğini sözlerine ekledi. Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde hava az bulutlu, zamanla çok bulutlu olacak. Öğleden sonra Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek. Sıcaklığın mevsim normallerinde seyretmesi beklenen bölgede, rüzgar, zaman zaman orta kuvvette, yağış anında kuvvetli esecek. Günün beklenen en yüksek sıcaklığının Tunceli'de 35, Erzincan'da 31, Iğdır'da 29, Ağrı'da 26, Erzurum'da 25, Kars ve Ardahan'da 22 derece olacağı öngörülüyor.

Haber Giriş Tarihi: 23.07.2018 11:37
Haber Güncellenme Tarihi: 23.07.2018 11:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Temmuz'da dolu yağdı!

Ardahan Atatürk Mahalle Muhtarı İbrahim Özer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yağışın 20 dakika aralıksız sürdüğünü belirterek, "Sonra bu manzara ortay açıktı. Mahallemiz ile Tepesu köyü arası beyaz örtü ile kaplandı. Şu an her taraf dolu. Birçok vatandaşın ekili arazisi zarar gördü." dedi.

Özer, vatandaşın mağdur olduğunu, mağduriyetin giderilmesi için ilgili kurumlardan yardım talep edeceğini sözlerine ekledi.

Meteoroloji 12. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, bölge genelinde hava az bulutlu, zamanla çok bulutlu olacak. Öğleden sonra Erzurum, Kars, Ağrı, Iğdır ve Ardahan çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak görülecek.

Sıcaklığın mevsim normallerinde seyretmesi beklenen bölgede, rüzgar, zaman zaman orta kuvvette, yağış anında kuvvetli esecek.

Günün beklenen en yüksek sıcaklığının Tunceli'de 35, Erzincan'da 31, Iğdır'da 29, Ağrı'da 26, Erzurum'da 25, Kars ve Ardahan'da 22 derece olacağı öngörülüyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.