Hava Durumu

Temsilci raporu can yakar

Bursasporlu Harun Tekin PFDK’ya sevk edilirken, karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım raporunda olay hakkında detaylı bilgisi olmadığını yazdı. Temsilcinin raporu ise birçok detayla dolu.

Haber Giriş Tarihi: 03.04.2013 08:56
Haber Güncellenme Tarihi: 03.04.2013 08:56
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Temsilci raporu can yakar

Kasımpaşa maçında taraftarın saldırısına maruz kalan Bursasporlu Harun Tekin tedbirli olarak Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edildi. Yeşil Beyazlı Kulüp hazırladığı savunmayı bugün PFDK’ya gönderecek. Tahkim Kurulu’nda ise duruşma istenecek. Duruşmaya Harun Tekin ve avukatı katılacak. Bursaspor Kulübü hazırladığı savunma dosyasına birçok örnek teşkil edecek olayı ekleyerek haklılığını ispatlamaya çalışacak.

DETAYLI BİLMİYORUM

Karşılaşmayla ilgili hakem ve gözlemci raporlarında ise ilginç detaylar olduğu dikkat çekiyor. Karşılaşmanın hakemi Bülent Yıldırım raporunda Harun Tekin ile sahaya giren taraftar arasındaki olayı gördüğünü ancak detaylı bilgiye sahip olmadığını yazdı. Mücadeleye TFF tarafından Kocaeli Bölgesi’nden atanan temsilci Halit Arslan ise olayla ilgili kapsamlı bir rapor hazırladı. Temsilci Halit Arslan’ın raporunda yazılanlar ana başlıklarıyla şöyle:

VURMAYA TEŞEBBÜS

“Maçın bitişiyle birlikte ev sahibi ekibin tribününden 15 yaşındaki taraftar sahaya girdi ve Bursasporlu 12 forma numaralı futbolcu Harun Tekin’e vurmaya teşebbüs etti. Harun Tekin kendisine yönelen taraftarı yerde tekmeledi ve yumrukladı. Stadın güvenlik Amiri Halit Görkem taraftarın yaralandığını bildirdi. Hem Bursasporlu futbolcu hem de sahaya giren taraftar birbirlerinden şikayetçi olmadı”.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.