Hava Durumu

Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

Başbakan Erdoğan, muhalefetin kendisine yol arkadaşı olarak çeteleri, belli sınıfları ve zümreleri, belli etnik kökenleri seçtiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2012 11:55
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2012 11:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, muhalefetin kendisine yol arkadaşı olarak çeteleri, belli sınıfları ve zümreleri, belli etnik kökenleri seçtiğini belirterek, ''Onlar yol arkadaşı olarak kendilerine milli irade düşmanlarını seçtiler. İşte şimdi de o yol arkadaşlarıyla sürekli tökezleyerek yola devam ediyorlar. Millete 'bidon kafalı, aptal, beyinsiz, göbeğini kaşıyan adam' diyenlerle el ele kol kola aynı yolda yürüyorlar. Millete hakaret etmekle yetinmeyip şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri'ne dil uzatacak kadar ölçüyü kaçıranlarla bunlar yol arkadaşlığı yapıyorlar. Aynı konuşma içinde bir yandan Kuvay-ı Milliye'den bahsedeceksin bir yandan da paşalara dil uzatan yazara, yazarlara sahip çıkacaksın. Esasında buna yol arkadaşlığı denmez buna olsa olsa 'tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş' denir'' diye konuştu.


Sütün arkasına sığınıp siyaset yapmak vicdansızlık

Başbakan Erdoğan, ''Çocukların eline taş verip askere, polise taş attırmak; çocukların eline molotof tutuşturup dershaneye, yurda; hatta belediye otobüsüne saldırtmak, o çocukların arkasına sığınıp siyaset yapmak nasıl bir vicdansızlıksa sütün arkasına sığınıp siyaset yapmak da o kadar vicdansızlıktır'' dedi.

Süt dağıtım ihalesine Türkiye'deki 17 süt firmasının 17'sinin de katıldığını belirten Erdoğan, evrakları eksik olan biri dışında hepsine ihale verildiğini söyledi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.