Hava Durumu

Tepki çeken Özgecan tweet'leri atmıştı...Kovuldu!

Özgecan Aslan ile ilgili attığı tweetleri tepki gören o gazeteci kovuldu

Haber Giriş Tarihi: 03.03.2015 12:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.03.2015 12:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tepki çeken Özgecan tweet'leri atmıştı...Kovuldu!
Özgecan Aslan cinayeti ardından attığı tweetler ve kitabı nedeniyle tepki çeken Yeni Şafak yazarı Sevda Türküsev, gazeteden ve TV NET'den kovuldu.

Gazeteciler.com'un haberine göre, 2014 yılında hükümete yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak gazetesinin yazar kadrosuna katılan Sevda Türküsev, hem gazeteden hem de TV NET'den kovuldu.

Türküsev, TV NET'te yayınlanan Net Bakış programında yorumcu olarak yer alıyordu.

Gazete yönetiminden ayrılıkla ilgili bir açıklama gelmezken, kulislerde ayrılık nedeninin Türküsev'in son zamanlarda tepkilere neden olan Özgecan Aslan ile ilgili tweetleri olabileceği konuşuluyor.

Sevda Türküsev, CNN Türk'te Şirin Payzın'ın sunduğu "Ne Oluyor?" programında verdiği konu dışı örneklerle ve çıkışlarıyla gündeme gelmişti. Türküsev, programda gazeteci İsmail Saymaz'ın "hükümet sözcüsü değilsiniz" sözüne sert tepki göstermişti.

Özgecan Aslan cinayetinin ardından sosyal medyada başlatılan "sende anlat" kampanyasına ise kadınların başlarından geçen taciz hikayelerini anlatmalarını doğru bulmadığını söyleyerek karşı çıkmıştı. Daha sonra Türküsev'in muhafazakar camiadaki çapkınlıkları konu alan kitabı olduğu ortaya çıkmıştı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.