Hava Durumu

Terhis olan asker, annesi ve babası eve dönüş yolunda öldü

Bingöl’ün Genç İlçesi’nde kontrolden çıkan hafif ticari aracın şarampole yuvarlanması sonucu, aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı. Kazada terhis olan Abdulkadir Özateş ile anne ve babasının eve dönüş yolunda öldükleri öğrenildi.

Haber Giriş Tarihi: 12.11.2016 13:38
Haber Güncellenme Tarihi: 12.11.2016 13:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Terhis olan asker, annesi ve babası eve dönüş yolunda öldü
Genç İlçesi’nde Fehmi Sarıkaya’nın (33) kullandığı 47 DD 083 plakalı hafif ticari araç, dün akşam saatlerinde Gerçekli Köyü mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole devrildi. Kazada otomobilde bulunan Enver (66), eşi Sabahat (64) ve oğlu Abdulkadir Özateş (24), olay yerinde hayatını kaybetti. Aynı kazada yaralanan Muhittin Özateş (34) ve Fehmi Sarıkaya (33), 112 Acil Servis ekiplerince Genç Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Abdulkadir Özateş’in Elazığ’da vatani görevini yaptığı ve terhis olduğu öğrenilirken, onu almaya gelen annesi Sabahat ve babası Enver Özateş ile birlikte öldüğü öğrenildi. Elazığ’dan akşam saatlerinde terhis belgesini alan Abdulkadir Özateş’in anne ve babası ile yakınlarıyla birlikte özel araçlarıyla Genç İlçesi’ne bağlı Servi Beldesi’ndeki evlerine gitmek üzere yola çıktıkları ve Servi yakınlarındaki Gerçekli Köyü’ne geldikleri sırada araçlarının devrildiği öğrenildi.

Genç Devlet Hastanesi’nde kaldırılan 2 yaralının durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.