Hava Durumu

Terim'den Bursaspor'a yakın ilgi

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'in kulüplerin altyapı sorumlularıyla yaptığı toplantının detayları hakkında konuşan Adnan Örnek, Terim'in Yeşil Beyazlı kulübe gösterdiği ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.03.2017 05:00
Haber Güncellenme Tarihi: 18.03.2017 05:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Terim'den Bursaspor'a yakın ilgi

Terim Bursaspor Gençlik Geliştirme Program Sorumlusu Adnan Örnek Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'le yapılan kulüplerin altyapı sorumlularının katıldığı iletişim toplantısı hakkında Bursa Hakimiyet'e konuştu. Örnek, Fatih Terim'in toplantıda Bursaspor'a yakın ilgi gösterdiğini belirterek, "Faydalı bir toplantı geçti. Fatih Hocamız hem diğer kulüplerin hem de Bursaspor'un altyapısıyla ilgili düşüncelerini aktardı. Bursaspor'u yakından takip ettiğini bizlerle paylaştı" dedi.

BÖLGESEL LİGİ İSTEMİYORUZ

U23 Ligleri'nin kurularak profesyonel haline getirilmesinin planladığını aktaran Adnan Örnek, burada şampiyon olacak takımın durumuyla ilgili Hukuk Kurulu'nun bir çalışma yürüttüğünü bildirdi. Akademi Ligleri'nin de elit lig statüsüne alınması fikriyle ilgili detaylı görüştüklerini ifade eden Örnek, "Biz Bursaspor olarak bölgesel ligde futbola yatırım yapmayan kulüplerle oynamak istemediğimizi federasyona bildirdik ve bu konuda öncülük ettik" diye konuştu.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.