Hava Durumu

Terim'den kadroda son dakika değişikliği

Fatih Terim son dakika da Riera sürprizi yapmaya hazırlanıyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2012 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 12.05.2012 14:33
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Terim'den kadroda son dakika değişikliği
Galatasaray'da, Teknik Direktör Fatih Terim'in cezasının ertelenmesi moralleri yukarıya çıkardı. Deneyimli çalıştırıcının Fenerbahçe derbisinde soyunma odasına girecek ve saha kenarına çıkacak olması takımın yüzünü güldürdü.

Beşiktaş karşısında 5 dakika içerisinde yediği 2 golü engelleyemeyerek sahadan 1 puanla ayrılmak durumunda kalan Galatasaray, Fenerbahçe derbisine Beşiktaş beraberliğinin matematiksel olarak bir şey kaybettirmediğinin bilinciyle hazırlandı.

Terim, hem yardımcıları Hasan Şaş ve Ümit Davala hem de sarı kırmızılı futbolcuları, Kadıköy'de uzun zamandır hasret kalınan galibiyeti düşünmemeleri gerektiğini konusunda uyardı. İplerin de kendi ellerinde olduğunu vurgu yapan Terim'in "Sinirlerinize hakim ve sakin olduğumuz sürece istediğimizi alırız" dediği belirtildi.

Mehmet Batdal dışında eksik futbolcusu bulunmayan sarı kırmızılılarda, Fenerbahçe derbisinde Elmander'in yanında Baros'un yerine Necati forma giyecek. Teknik Direktör Fatih Terim'in, son haftalarda form düşüklüğü gösteren Emre Çolak'ın yerine de Riera'ya şans vermesi bekleniyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.