Hava Durumu

Terör örgütü panikte! İç çekişmeler başladı

Bölücü terör örgütüne yönelik son dönemde gerçekleştirilen başarılı operasyonlarda terör örgütü ağır darbeler alıyor. Özellikle elebaşlarının etkisiz hale getirilmesi, iç çekişmeleri ve kavgaları da beraberinde getirdi.

Haber Giriş Tarihi: 16.08.2018 18:51
Haber Güncellenme Tarihi: 16.08.2018 18:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Terör örgütü panikte! İç çekişmeler başladı

Korku ve panik nedeniyle örgütün eleman kaybettiği yerlere yapılan sözde görevlendirmelere itirazların yaşandığı, bunun zaman zaman kavga ve çatışmaya kadar gittiği elde edilen bilgiler arasında. Teslim olan teröristlerin verdiği bilgilere göre bu kavgalara sözde elebaşlarının korumalığını yapan ekipler de karışmış durumda. Kimsenin kendini emniyette zannettiği yeri terketmeye yanaşmadığı örgütten kaçanları tarafından ifade ediliyor.

Güvenlik güçleri tarafından yürütülen operasyonlarda çok sayıda teröristin etkisiz hale getirilmesi, örgüte katılımların azalması ve kaçışların artması sonucunda eleman temininde sıkıntı yaşayan örgüt farklı çıkış yolları arıyor.

ÇAREYİ ÇOCUK KAÇIRMAKTA BULUYORLAR

Bu nedenlerle, terörist örgüt çocukları kaçırarak terör örgütü saflarına katılmaya mecbur bırakıyor ve çocukların eline silah verip ön saflarda çatışmaya zorluyor.

ÇOCUK TABURLARI

Hatta sözde çocuk taburları kurulduğu, teslim olan teröristlerce ifade ediliyor. Kandırarak çatışmaya sürdükleri çocuklar bir nevi kalkan olarak da kullanılıyor. Taciz ve istismar olaylarının yaşandığı da teslim olan teröristlerin ifadelerine yansıyor.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.