Hava Durumu

Ters baktığı için öldürmüş

ADANA'da 17 yaşındaki İ.A.Ç. 'ters bakma' yüzünden çıkan tartışma sonucu 22 yaşındaki Cemal Yeşilmeşe'yi pompalı tüfekle öldürüldü.

Haber Giriş Tarihi: 09.05.2013 09:04
Haber Güncellenme Tarihi: 09.05.2013 09:04
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Ters baktığı için öldürmüş

Olay, gece saat 01.00 sıralarında merkez Seyhan İlçesi'nin Yeşilyurt Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, oto yıkama-yağlama servisi çalıştıran 19 yaşındaki N.K. ile 17 yaşındaki İ.A.Ç., işyerinde alkol almaya başladı. Gecenin ilerleyen saatlerinde yıkama servisinin önünden geçen Cemal Yeşilmeşe alkol alan Karabudak ile İ.A.Ç.'ye dikkatlice baktı. Yeşilmeşe'nin bakışlarından rahatsız olan İ.A.Ç., "Ne bakıyorsun, tanıyamadın mı?" diye tepki gösterdi. İ.A.Ç.'nin tepkisi üzerinde Yeşilmeşe, olay yerinden uzaklaştıktan 10 dakika sonra da geri döndü. Yeşilmeşe, "Siz bana niye bağırdınız" diyerek İ.A.Ç. ile N.K.'nın yanına geldi. Yeşilmeşe'nin baskına geldiğini düşünen İ.A.Ç., işyerinde bulunan pompalı tüfeği çıkartıp ateş etti. Göğsünden yaralanan Yeşilmeşe çağrılan ambulansla götürüldüğü Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

TERS TERS BİZE BAKTI

Olaydan sonra İ.A.Ç. ile N.K, polis ekiplerince gözaltına alındı. Çocuk Şube Müdürlüğü'ne teslim edilen İ.A.Ç.'nin ifadesinde, "Ters ters bize baktı. Niye baktığını sorunca da uzaklaştı. Bir süre sonra geri dönüp bize sataştı. Baskına geldiğini düşünüp, 'O bize sıkmadan, biz ona sıkalım' diyerek ateş ettim" dediği öğrenildi. İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.