Hava Durumu

Tertemiz şampiyon İbrahim Yazıcı

Atatürk Stadı'ndaki herkes merhum Başkan İbrahim Yazıcı'ya büyük vefa örneği gösterdi. Sezonun son iç saha maçında merhum başkan için görkemli bir anma gerçekleşti.

Haber Giriş Tarihi: 14.05.2013 08:52
Haber Güncellenme Tarihi: 14.05.2013 08:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.bursahakimiyet.com.tr
Tertemiz şampiyon İbrahim Yazıcı

Yaşamını yitiren İbrahim Yazıcı'nın ardından Bursaspor'da hüzünlü bir hava hakimdi. Eskişehirspor maçı için tribüne gelen taraftarlar merhum başkanlarını unutmadı. Sadece taraftarlar değil, saha içindeki futbolculardan maçta görevli tüm personel de İbrahim Yazıcı'nın anısını yaşatmaya çalıştı. Görevli tüm personel üzerlerinde İbrahim Yazıcı'nın resminin bulunduğu tişörtlerle mesai yaptı. Bursasporlu futbolcular sahaya siyah formayla çıkarken, Eskişehirsporlu oyuncular da ısınma hareketlerini üzerinde 'unutmayacağız' yazılı tişörtleriyle yaptı.

Protokol tribününde İbrahim Yazıcı'nın koltuğuna çiçekler içindeki resmi yerleştirildi. Resmin yanındaki koltuklarda Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal ve Bursa Büyükşehir Başkanı Recep Altepe oturdu.

GÖZYAŞLARINI TUTAMADILAR

Maç öncesinde skorboarddan merhum Yazıcı'nın hayatını anlatan bir belgesel yayınlandı.  Bu sırada birçok taraftarın gözyaşlarına hakim olamadığı gözlenirken tribünler Yazıcı'yı “Büyük Başkan” tezahüratıyla andı. Bursasporlu taraftarlar maçın 16. dakikasına kadar tezahürat yapmadı. Takımlar sahaya 'Başımız sağ olsun' yazılı pankartla çıktı. Maç öncesindeki seramonide de İbrahim Yazıcı anısını bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu. 16. dakikaya kadar tezahürat yapılmazken, sadece alkışlandı. Sonrasındaysa tribünler “Tertemiz Şampiyon İbrahim Yazıcı” sözleriyle tempo tuttu.  Bursaspor camiası 2012-2013 sezonunun son iç saha maçında efsane başkanlarını adına yaraşır şekilde andı.

Anlamlı pankart

Eskişehirspor taraftarı, vefat eden Bursaspor Başkanı İbrahim Yazıcı için; “İstanbul'a değil kalbine yenik düştü” yazılı pankart açtı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.